Er du tro mod dig selv?

Er du tro mod dig selv?

Har du nogensinde haft følelsen af at være bange for at blive opdaget? Bange for, at dem omkring dig pludselig en dag opdager, at du i virkeligheden slet ikke kan finde ud af det, du laver? Bange for, at du ikke er dygtig nok, klog nok og uddannet nok? Også selvom du udefra set måske er et godt sted, hvor du egentlig ”burde” føle dig tryg og tilfreds?

Ægte ærlighed er altid kærlig

 Ægte ærlighed er altid kærlig

”Det går da også meget godt” og ”jeg har jo ikke noget at klage over”. Ja, det er en fin evne at have, at huske på at være taknemmelig for det du har. Hvis du vil finde din helt rette hylde arbejdsmæssigt, kræver det samtidig, at du tør kigge et lag dybere for en stund. Og se; hvad sker der under dette lag? Hvad bevæger sig i mit indre? Hvad ønsker at få plads?

Hvem er autoriteten i dit liv?

Hvem er autoriteten i dit liv?

Din indre dialog har stor betydning for hvilke resultater du skaber, hvilke mennesker du tiltrækkes af, om du siger ja, når du mener nej, eller nej, når du mener ja – og om du f.eks kommer til at lave selvsabotage, når noget dejligt lander i dit liv.

De fleste af os har mange forskellige stemmer i vores indre, som hver har sin mening og sin retning. Og ofte kan vi komme til at glemme at lægge mærke til, ”hvem” det egentlig er, der taler, når vi står en presset situation eller skal tage et vigtig valg.