logo-symbol.png
FORMÅL


Hvad er coaching?

Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Om at støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker. Om at hjælpe mennesker til at indse, at de besidder potentialet til at befinde sig, hvor de vil og styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.

Coaching er et håndværk, der effektivt afdækker, hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker, og hvad der skal til for, at de gør. Det er en metode, der kan hjælpe mennesker med at bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer. Coaching kan kort sagt flytte mennesker og bruges til hvad som helst og hvor som helst - til glæde for hvem som helst. Coaching kan hjælpe mennesker med at skabe det liv, de drømmer om.

COACHING ER:

 
  • at lytte aktivt

  • at motivere til øget præstation i en række sammenhænge: sport, virksomhedsledelse, medarbejderudvikling, vejledning, personlig udvikling, undervisning, relationsarbejde mv.

  • en ligeværdig og motiverende samtale med det sigte at kunne fokusere tanker, følelser og adfærd hen imod at opnå et bestemt mål

  • at fokusere på nuet og fremtiden snarere end fortiden

  • baseret på empati, gensidig tillid og kommunikation

  • at motivere og støtte - en coach definerer aldrig et mål, det gør klienten

  • baseret på tanken om, at coachen stiller spørgsmålene og klienten handler

  • at få klienten til at handle eller acceptere snarere end ingenting at gøre

 

Er Coaching noget for dig?

Vi har allesammen et uopfyldt mål, en drøm, et håb eller et ønske, som vi leder efter mod til, tro på og styrke til at realisere.

Vi kan alle have brug for hjælp eller et nyt perspektiv på, hvordan vi overkommer en forhindring, overvinder vores frygt, sætter os op imod janteloven eller undgår at sabotere os selv, før vi går i gang. Fordi vi alle potentielt kan tage vores skæbne meget mere i hænderne, end vi har for vane at tro på. Fordi vi ind imellem har brug for at finde modet til at gå efter det, vi virkelig brænder for. Og fordi vi nogle gange bliver ramt af krise, stress, sygdom eller er et svært sted i livet og har brug for nye vinkler, nye indsigter og nye redskaber

At blive coach kan være en karriere i sig selv. Det kan være en værdifuld kompetence på din arbejdsplads. Og det kan gøre en verden til forskel i dit personlige liv, for din karriere, for dit parforhold og i dine relationer.

Coaching er en vej til at skabe nye muligheder og en metode, der kan hjælpe mennesker i mål med deres drømme. Som coach bliver du trænet i at gøre en positiv forskel for dig selv og andre.


Denne uddannelse har ændret mit liv. Jeg har fundet hjem. Tak!
— Lars