logo-symbol.png
INDHOLD


Gennemprøvede modeller

Vores mål er at gøre dig til en fuldbåren og effektiv coach, der kan håndtere alle redskaberne i værktøjskassen, skabe resultater og gøre en positiv forskel i andre menneskers liv. Du kan derfor se frem til en levende, praktisk og konkret undervisning, hvor teori og eksempler altid bliver fulgt op af træning og feedback. Du kommer med andre ord til at øve dig og du kommer ikke til at sidde stille - du kommer op at stå, ind i dig selv, ud af kroppen, op i hovedet og ned i maven.

Hos Sofia Manning lærer du ikke alene om coaching, du lærer også at coache.

Sofia Mannings Coachuddannelse er bygget på gennemprøvede modeller, der er blevet raffineret siden uddannelsen tog sin begyndelse i 2001. Modellerne har sit udspring i det bedste fra psykologiens verden, livserfaring, menneskekundskab, forretningsforståelse, spiritualitet og filosofi - tilsammen fundamentet for en effektiv vej til det liv, du ønsker.


HOS OS LÆRER DU:

  • En metode til at arbejde med mennesker, deres drømme, forhindringer, relationer, konflikter, ambitioner, problemstillinger og udfordringer.

  • Et håndværk. Vi ser det som vores opgave at give dig hele værktøjskassen og en masse praktisk undervisning i at anvende den.

  • En kompetence, der kræver indsigt i mennesker, mennesketyper og menneskelige mønstre – alt sammen noget, du lærer hos os – og som det kræver træning, træning og atter træning at mestre.

 

Teori, praktisk træning og selvrefleksion

Alle dage på Coachuddannelsen er tæt pakket med teori, praktisk træning og selvrefleksion. Vi gør vores ypperste hver eneste gang for, at du bliver den bedste coach, du kan blive.

På Coachuddannelsen får du over 130 timers undervisning af undervisere, der selv er coaches og som har succes med deres coachingkarriere. Du får også en manual på knap 200 sider fuld af coachingværktøjer. Du bliver undervist 3 dage på hvert modul og der er 5 moduler i alt. Oftest ligger undervisningen onsdag-fredag. De første to dage kl. 9-17 og sidste dag kl. 9-16. Du kan se alle relevante datoer i vores kalender. 
 
Der er en måneds tid mellem hvert modul og det er planlagt sådan for at sikre, at hvert modul sætter sig fast, så din nye viden bliver integreret i dig som coach. Det giver dig samtidig tid til både at træne og integrere din nye viden i virkeligheden.

Som en del af uddannelsen får du også mulighed for at deltage i et mentorforløb, som består af to aftener (kl. 18-21) samt en mentordag (se kalender), hvor der bliver sat fokus på, hvor du er som coach og hvad der skal til for, at du bliver klar til eksamen og certificering. Alle mentordage ledes af Uddannelsesleder Anette Borgen, der har undervist hos os i mere end ti år og hun vil under hele uddannelsen sørge for, at du får det, du har brug for.

Endelig tilbyder vi dig en mentorsession via Skype med den coachtræner, som er tilknyttet dig under hele din uddannelse.

For at støtte dig yderligere får du, som en del af din uddannelse, to individuelle (obligatoriske) feedback-sessioner af vores særlige team af tilknyttede coaches. Her får du feedback på, hvor du præcist er coachingmæssigt, så både du og vi er sikre på, at du er klar til eksamen og certificering. Under dit uddannelsesforløb tilknyttes du en coachtræner, der vil være der for dig på alle modulerne.Coaching handler om, hvad vi gør med vores liv. Om at støtte og hjælpe andre til at skabe og leve det liv, de virkelig ønsker. Om at hjælpe mennesker til at indse, at de besidder potentialet til at befinde sig, hvor de vil og styrke dem i troen på, at de kan gøre noget ved det.

Coaching er et håndværk, der effektivt afdækker, hvorfor mennesker, teams og virksomheder ikke opnår det, de ønsker, og hvad der skal til for, at de gør. Det er en metode, der kan hjælpe mennesker med at bryde negative tanke- og handlemønstre, overkomme forhindringer og udfordringer og erstatte dem med nye, motiverende alternativer. Coaching kan kort sagt flytte mennesker og bruges til hvad som helst og hvor som helst - til glæde for hvem som helst. Coaching kan hjælpe mennesker med at skabe det liv, de drømmer om.


 
Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået indsigter. Jeg ikke havde forestillet mig, gode værktøjer og fundet troen på mig selv. Jeg er meget mere klar på, hvad det er, jeg vil, hvad der giver mig glæde og hvilke mennesker der er vigtige i mit liv.
— Anne Nielsen