logo-symbol.png
KVALITET


Coachuddannelsen er ACTP godkendt af ICF

ICF (International Coach Federation) er en verdensomspændende interesseorganisation indenfor professionel coaching. ICF har sat en række internationalt gældende standarder for, hvad der skal til for at kunne kalde sig coach på internationalt niveau for på den måde at tilbyde en vis kvalitets-sikring. Sofia Mannings Coachuddannelse er en ACTP akkrediteret uddannelse (Accredited Coach Training Program) indenfor ICF. ACTP godkendelsen er den højeste godkendelse, man kan opnå og er dermed et kvalitetsstempel for uddannelsesstedet i forhold til både det faglige niveau og den etiske standard.

ICFs godkendelses-system giver dig som kunde en sikkerhed for faglighed og kvalitet og hjælper på den måde med at sortere i det, der ellers nemt kunne være en jungle at finde rundt i - at være coach er jo ikke en beskyttet titel. Hvis du har tænkt dig at udøve coaching i udlandet er det desuden meget lettere at godtgøre kvaliteten du har med. En ACTP-certificeret uddannelse er nemlig et kvalitets-stempel, der tæller på internationalt niveau.

 
ACTP_BLACK.jpg
 

Som en af landets førende udbydere af coachuddannelser, er det kun naturligt, at vi holder denne højeste internationalt anerkendte standard. Når det er sagt, synes vi egentlig at vores erfaring og track-record siger mere om kvaliteten og holdbarheden af vores uddannelse. For os er vores kursisters feedback det vigtigste kvalitets-eksempel og vi tør godt opfordre dig til at spørge til vores kursisters erfaringer. Du er også altid velkommen til at komme til en af vores introduktions-aftner, her kan du møde os, få svar på dine spørgsmål - og som regel også møde nogle af de nuværende kursister.


Har aldrig oplevet så intensiv læring og lært så mange nye forskellige og inspirerende mennesker at kende på ét og samme sted.
— Ida Moldrup Svendsen