FAQ


Her på siden har vi forsøgt at samle svarene på de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende vores uddannelser.

Hvis du har ubesvarede spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os fra fra kl. 8.30-16.00 på telefon 40 50 00 90 eller sende en mail til info@sofiamanning.dk


BUSSINESS OG LIFECOACH

Coachinguddannelsen klæder dig på til at kunne coache som både business- og lifecoach. Uanset om der er tale om business- eller lifecoaching, så er rygraden den samme. Nemlig De 6 Trin til coaching og tilhørende værktøjer. Du sætter naturligvis forskellige rammer alt efter, hvilken kontekst du coacher i. Men lige meget hvad, er det stadig mennesker, du coacher. Uanset om de er på arbejde eller holder fri, er det stadig mennesket med al dets potentiale og faldgruber, som er dit vigtigste materiale. Og da dit job som coach er at stille spørgsmål, er det jo den, du coacher, der putter indholdet ind i coachingen.


HVOR FOREGÅR DET?

I København foregår undervisningen i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg. Lokalerne ligger i baggården, ring på ved porten for at komme ind. Vi kan tilbyde cykelparkering, men ikke bilparkering. Der er 2-timers parkeringszone på hele Frederiksberg. Metroen, Bus 2A, 8A og 74 stopper tæt ved os.

I Århus foregår undervisningen hos Park 13 - De Japanske Haver, Randersvej 395, 8200 Aarhus N

I Kolding foregår undervisningen hos Volkerts Fylke, Dalbygade 40D
6000 Kolding.

PS: Hvis du har behov for hjælp til bestilling af hotel i nærheden af Sofias Hus i København er vi dig gerne behjælpelige. Ring blot til Sofia Manning ApS på telefon 40 50 00 90 eller send mail info@sofiamanning.dk


HVORNÅR FINDER UNDERVISNINGEN STED?

I udannelseskalenderen kan du se alle hold og undervisningsdage på både Coachuddannelsen i hhv. Kolding, Århus og København. MasterCoachuddannelsen er i København.


HVORDAN KOMMER JEG MED TIL EN GRATIS INFOAFTEN?

De gratis introaftener er for dig, der er nysgerrig på vores uddannelser, gerne vil vide mere eller endnu ikke helt har fået klarhed over, om vores uddannelse er den rigtige for dig. Her møder du både undervisere og kursister, får smagsprøver på, hvordan vi arbejder med coaching og mulighed for at stille de spørgsmål, der er vigtige for dig.

Du tilmelder dig ved at købe adgang for nul kroner i shoppen. Det er ikke nødvendigt at indtaste dine kreditkortoplysninger. Du kan se og tilmelde dig de kommende introaftener her>.


ER COACHUDDANNELSEN ICF GODKENDT?

ICF (International Coach Federation) er en verdensomspændende interesseorganisation indenfor professionel coaching, der har sat standarder for, hvad der skal til for at kunne kalde sig coach på internationalt niveau. Sofia Mannings Coachuddannelse er en ACTP akkrediteret uddannelse (Accredited Coach Training Program) indenfor ICF. ACTP godkendelsen er den højeste godkendelse, man kan opnå og er dermed et kvalitetsstempel for uddannelsesstedet i forhold til både det faglige niveau og den etiske standard.

ICFs godkendelses-system giver dig som kunde en sikkerhed for faglighed og kvalitet og hjælper på den måde med at sortere idet, der ellers nemt kunne være en jungle at finde rundt i- at være coach er jo ikke en beskyttet titel. Hvis du har tænkt dig at udøve coaching i udlandet er det desuden meget lettere at godtgøre kvaliteten har du med -en ACTP-certificeret uddannelse er nemlig et kvalitets-stempel, der tæller på internationalt niveau.

Som en af landets førende udbydere af coachuddannelser, er det kun naturligt, at vi holder denne højeste internationalt anerkendte standard. Når det er sagt, synes vi egentlig at vores erfaring og track-record siger mere om kvaliteten og holdbarheden af vores uddannelse. For os er vores kursisters feedback det vigtigste kvalitets-eksempel og vi tør godt opfordre dig til at spørge til vores kursisters erfaringer. Du er også altid velkommen til at komme til en af vores introduktions-aftner, her kan du møde os, få svar på dine spørgsmål - og som regel også møde nogle af de nuværende kursister.


BETALING; VILKÅR OG AFBESTILLING?

Betaling foregår via fakturering. Du skal altså rette henvendelse til os på kontoret for at indskrive dig på en af vores uddannelser. Kontakt os på telefon 40 50 00 90 eller send os en mail på info@sofiamanning.dk 

Uddannelsesafgiften betales normalt i to rater. Første rate skal være Sofia Manning ApS i hænde senest 3 uger efter tilmelding. Anden rate skal være Sofia Manning ApS i hænde senest 5 uger inden afholdelse. Du har også mulighed for at betale uddannelsesafgiften i 4 rater; det koster kr. 1000 excl. moms i administrationsgebyr.

Afbestilling skal ske skriftligt til Sofia Manning, Godthåbsvej 6a, 2000 Frederiksberg eller via mail info@sofiamanning.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af uddannelsesafgiften. Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Ombytning af moduler: I tilfælde af sygdom o. lign. har du mulighed for at udsætte din deltagelse og tage det tilsvarende modul på den næstkommende uddannelse, vi udbyder. Vi pålægger et administrationsgebyr på kr. 500 excl. moms for flytning af moduler.


KAN JEG FÅ UDDANNELSEN SKATTEFRIT?

Bruttolønsordningen, Lønomlægning eller Fleksibel Lønpakke dækker over muligheden for, at en medarbejder får et gode eller et produkt betalt af sin arbejdsplads over sin bruttoløn. Det vil sige, at din virksomhed betaler for uddannelsen og (delvist) trækker momsen fra. Prisen bliver trukket over din bruttoløn over eksempelvis et år, og du sparer derved skatten.

Vi gør opmærksom på, at dette oplyses som generel information om muligheden for denne ordning. For at få nøjagtig information om de betingelser, der skal være opfyldt, for at du kan få Coachuddannelsen betalt, foreslår vi, at du kontakter SKAT på tlf. 72 22 18 18. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til kontoret på tlf. 40 50 00 90 for yderligere information.


Stor tak til for at give mig og mit liv større indsigter og dermed dybere mening
— Malene Poulsen