logo-symbol.png
DE 6 TRIN


Metoden - rygraden i håndværket

Undervisningen på coachuddannelsen er baseret på De 6 Trin, en coachingmetode, der er udviklet af Sofia Manning og som er almindeligt anerkendt som den klassiske form for coaching i Danmark. De 6 Trin er en effektiv metode, der hjælper mennesker med at skabe resultater i den virkelige verden - hvad enten det så drejer sig om at opnå indre fred eller økonomisk frihed, finde sin passion, genvinde sin inspiration, overkomme forhindringer eller forbedre samarbejdet på sit team.

De 6 Trin er beskrevet i Sofia Mannings bog ‘Coaching’ fra 2004. Bogen blev en bestseller og metoden har lige siden været den toneangivende form for coaching i Danmark. Bogen blev opdateret og genudgivet i juni 2016 - du kan købe den lige her.>

Vores uddannelse er bygget op, så du både får teori og praksis, og vi lægger meget vægt på det sidste, for vi tror på, at øvelse gør mester. Derfor gør vi en dyd ud af, at du både hører, ser, prøver og dermed integrerer det, vi formidler. For os er coaching et håndvæk - noget du bliver god til ved at gøre det, og det har vi overvejet nøje i opbygningen af vores uddannelse.

Først og fremmest lærer du vores grundmetode, De 6 Trin, at kende i dybden. Metoden er din rygrad i coachingen og vil følge dig på hele uddannelsen. Vi starter med De 6 Trin allerede på Modul 1, og som uddannelsen skrider frem, vil du få flere og flere greb til at mestre metoden. De 6 Trin er grundstenen i din coaching, og det er da også De 6 Trin, du afslutningsvis bliver certificeret i.


DE 6 TRIN I OVERSKRIFTER:

Trin 1: Målsætning - hvad er det, du ønsker at opnå?

Trin 2: Forhindringer - hvad forhindrer dig i at nå dit mål?

Trin 3: Motivation - hvori ligger motivationen for at nå målet?

Trin 4: Bryd Mønsteret - hvilket mønster fastholder din adfærd og hvordan bryder du det?

Trin 5: Nye alternativer - dit nye alternativ til dit gamle mønster

Trin 6: Den gode afslutning - effektiv plan for at iværksætte dit nye alternativ og nå dit mål

 

Men det lærer du meget mere om på Coachuddannelsen. Du kan tilegne dig den grundlæggende viden i Sofia Mannings bog Coaching, der første gang blev udgivet i 2004 og senest genudgivet i en revideret og opdateret udgave i 2017. Den kan du købe her >.


Uanset om man bruger uddannelsen professionelt eller ej er den en kæmpe gave og rejse i sig selv, som alle burde opleve.
— Maja Jensen
Uddannelsen har dannet rammen om en meget betydningsfuld rejse, der har bragt mig nærmere mig selv og mit livs drømme og mål.
— Nanna Winkel