logo-symbol.png
TEAM COACH


FORM OG INDHOLD

Du lærer, hvordan du coacher større og mindre teams i virksomheder, organisationer og fælleskaber, hvor flere mennesker skal arbejde sammen mod et fælles mål.

At kunne coache et team er en efterspurgt kompetence hos mange virksomheder - og alle undersøgelser viser, at det bliver en stigende tendens i fremtiden.

Som team er det muligt at opnå mere innovative og bæredygtige resultater, end vi kan hver for sig. Vi kan få bedre idéer, få øje på nye veje, give og modtage sparring og inspiration, som ikke er muligt alene. Men ikke i et hvilket som helst team.

Skal teamet i mål med deres vision, kræver det lederskab, klarhed, forventningsafstemning, forståelse for den enkelte - og gerne de rigtige spørgsmål på det rigtige tidspunkt til at understøtte teamets sammenhold og samarbejde.

Du lærer, hvordan du coacher et team til at finde deres fælles mål og arbejde mod det som en samlet enhed. Du lærer, hvordan du får det bedste ud af teamet, og du får redskaber og metoder til at trække på teammedlemmernes individuelle styrker og kompetencer, så de kan lykkes med deres vision samt med de forventninger, de har til sig selv og hinanden.

Du arbejder med, hvordan du hjælper et team til at skabe retning, handlekraft og (gen)finde deres fælles motivation. Og du lærer, hvordan du skaber en god teamstruktur samt, hvilken teamstruktur du skal anvende på hvilke tidspunkter.


Du lærer bl.a.:

·       Hvordan du coacher store og mindre teams i virksomheder og organisationer

·       Hvad der skal til for at skabe et succesfuldt team

·       At kunne afkode, hvornår et team lykkes og hvornår det ikke gør

·       Hvad en teamstruktur er og hvilken struktur du skal benytte til hvilke teams

·       Hvordan du finder fælles retning og mål for teamet

·       Hvilke spørgsmål, du skal bruge på hvilke tidspunkter og i hvilke situationer

·       Hvordan du får teamet til at arbejde sammen på tværs af personlige interesser og eventuelle relationelle sammenstød

·       Hvordan du fastholder retning og inspirerer teamets medlemmer til at bidrage med deres individuelle kompetencer

·       At (gen)finde handlekraft og motivation i teamet

·       Fordeling af ansvar, rolleafklaring og forventningsafstemning

·       Hvad teamlederens rolle er, og hvordan du bedst muligt guider ham som teamcoach

·       Hvordan du sender teamet godt afsted efter endt coachingforløb


HVEM ER DU?

Du er i forvejen certificeret coach ved Sofia Manning eller anden godkendt coach udbyder, og du ønsker at udvide dine kompetencer til at kunne arbejde med større og mindre teams i virksomheder, organisationer og fælleskaber.

Har du en uddannelse indenfor den menneskelige psykologi, som ikke er en coachuddannelse, så kontakt kontoret for optagelse på uddannelsen.


FORLØB - 2 MODULER

Al undervisningen foregår efter Sofia Mannings undervisningsmetode: Teori, demo, praksis og integration.

Uddannelsen forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17 i Sofias Hus på Frederiksberg.

Alle fire undervisningsdage skal være gennemført og eksamen bestået for, at du kan modtage et bevis på, at du er uddannet Team Coach


PRIS

Investering pr. overbygning på Master Niveau er kr. 12.496,- excl. moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Samlet investering for 4 overbygninger til Master Niveau er kr. 49.984,- excl. moms. Bestiller du alle 4 samtidig, sparer du 5.000,-.  Samlet pris kr. 44.984,- excl. moms.


ØVRIG PRAKTIK

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Mastercoach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Mastercoach-modul. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her >


RAMMERNE

Sofias Hus er en smuk gammel fabriksejendom på Frederiksberg, beliggende centralt kun 7 min. fra Rådhuspladsen på cykel og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Huset ligger tilbagetrukket i ro og fred fra byens larm, her er masser af lys og på alle måder højt til loftet.

Sofias Hus er istandsat og indrettet enkelt og stilfuldt med sans for den industrielle æstetik på en måde, der ikke "støjer", men skaber de helt særlige rammer for din uddannelse.


FORPLEJNING - KOGEKUNST FRA EGET KØKKEN

Der er fuld forplejning på alle undervisningsdagene og også her gør vi os umage, for det hele bliver tilberedt og anrettet med kærlighed og kreativitet af vores egen kok. Vores køkkenprofil er let, grøn og moderne og det vi byder på er:

I formiddagspausen - kølige forfriskninger og frugt

Frokost - sund forkælelse på første klasse

I eftermiddagspausen - kølige forfriskninger og desuden lidt sødt

Vores café i forhuset sælger kvalitetskaffe, the i alle farver, friskpressede juices, snacks og søde sager og i øvrigt også lækker morgenmad allerede fra klokken 8:00 i hverdagene. Caféen fungerer som vin- og tapasbar om aftenen.


FAQ