logo-symbol.png
STRESS COACH


FORM OG INDHOLD

Du opnår en grundlæggende viden om stress, hvorfor mennesker bliver stressede, hvilke faktorer der kan udløse stress og hvordan du spotter din klients stressniveau. Du får vigtige værktøjer til at hjælpe din klient, hvis han oplever stress i sit liv i større eller mindre omfang.

Det er vigtigt for os, at du kommer ud over rampen med det, du brænder for som Stress Coach. Derfor holder vi sammen med dig fokus på udvikling af dit koncept. Det betyder, at du, udover at blive uddannet som professionel stresscoach, også bliver undervist i, hvordan du holder foredrag og temadage i virksomheder og andre forsamlinger med stressforebyggelse og håndtering.

Du bliver klædt professionelt på til opgaven, hvad enten du ønsker at omsætte din viden og værktøjer om stress som coach for individuelle stressramte, om du vil ud i virksomheder og forebygge stress på arbejdsmarkedet, eller om du ønsker at holde foredrag og lave workshops. Vi støtter dig hele vejen, så du står med dit færdige produkt i hånden som Stress Coach.

Du lærer bl.a.:

  • Faktuel viden om, hvad stress er, hvilken betydning det har for det enkelte menneske, der rammes af stress og hvilke konsekvenser det har for vores samfund

  • Hvordan forskellige mennesketyper rammes af stresssymptomer og responderer på stressfaktorer

  • En samtaleteknik og metode til at afdække graden og sammensætningen af stress hos det enkelte menneske

  • Viden, teknikker og værktøjer til stresshåndtering - både inden for fysiske og mentale aspekter af stress


HVEM ER DU?

Du er i forvejen certificeret coach ved Sofia Manning eller anden godkendt coach udbyder, og du ønsker at arbejde med stressramte mennesker samt at få redskaber til at hjælpe virksomheder med at forbygge stress. Arbejder du allerede med stresscoaching og ønsker ny inspiration eller en certificering, er det også for dig.

Har du en uddannelse indenfor den menneskelige psykologi, som ikke er en coachuddannelse, så kontakt kontoret for optagelse på uddannelsen.


FORLØB - 2 MODULER

Al undervisningen foregår efter Sofia Mannings undervisningsmetode: Teori, demo, praksis og integration.

Uddannelsen forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17 i Sofias Hus på Frederiksberg med Sofia Manning & Anette Borgen som undervisere.

Alle fire undervisningsdage skal være gennemført og eksamen bestået for, at du kan modtage et bevis på, at du er uddannet Stress Coach


PRIS

Investering pr. overbygning på Master Niveau er kr. 12.496,- excl. moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Samlet investering for 4 overbygninger til Master Niveau er kr. 49.984,- excl. moms. Bestiller du alle 4 samtidig, sparer du 5.000,-.  Samlet pris kr. 44.984,- excl. moms.


KOM TIL INTROAFTEN

Kom og mød os til introaften og hør mere om overbygningerne på Master Niveau og Masteruddannelsen. Se datoerne her >


ØVRIG PRAKTIK

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Mastercoach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Mastercoach-modul. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her >


RAMMERNE

Sofias Hus er en smuk gammel fabriksejendom på Frederiksberg, beliggende centralt kun 7 min. fra Rådhuspladsen på cykel og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Huset ligger tilbagetrukket i ro og fred fra byens larm, her er masser af lys og på alle måder højt til loftet.

Sofias Hus er istandsat og indrettet enkelt og stilfuldt med sans for den industrielle æstetik på en måde, der ikke "støjer", men skaber de helt særlige rammer for din uddannelse.


FORPLEJNING FRA EGET KØKKEN

Der er forplejning på alle undervisningsdagene.

Frokosten er lavet med kærlighed af husets egen kok. Hun har fokus på økologi og det lette, grønne køkken.

Der er kaffe, te og frugt i formiddagspausen. I eftermiddagspausen er der noget sødt til kaffen/teen.


FAQ