logo-symbol.png
PAR & RELATIONS COACH


FORM OG INDHOLD

Her bliver du introduceret til et syn på relationer og coaching, som vil give dig værktøjerne til at kunne blive en kompetent Par & Relationscoach.

Du får indsigt i, hvordan du arbejder med par og relationer, og du får en dybere forståelse for din egen livsrejse. Hvorfor vi tiltrækker det, vi gør. Hvem du er i relationer. Og hvordan det påvirker dit liv både personligt og professionelt.

Du arbejder med at udforske og integrere det maskuline og det feminine i dig selv, og du får redskaber til at føle dig mere fri og flydende i dine relationer.

For at være en god Par & Relationscoach er det vigtigt, at du kan bevæge dig frit mellem både det maskuline og det feminine perspektiv.

Du lærer forskellen på polaritet, kærlighed og romantik, og at hjælpe andre til at få større adgang til det maskuline og det feminine i dem selv.

Du lærer bl.a.:

  • At se dig selv og andre i et helt nyt lys

  • Metoder til at løse konflikter

  • Viden om de skjulte mønstre i den feminine-maskuline polaritet og de vigtige ”how to’s”, som du ikke kan læse i en bog

  • At mestre de bedste værktøjer, vi kender, som hurtigt og effektivt hjælper par til at genfinde passionen i parforholdet

  • Vores 3-trinsproces, der hjælper mennesker, som ønsker at finde kærligheden

  • At identificere dit eget unikke mønster, som forhindrer dig i at få det parforhold, du fortjener


HVEM ER DU?

Du er i forvejen certificeret coach ved Sofia Manning eller anden godkendt coach udbyder, og du ønsker at få succes med din forretning og hjælpe andre til at få det samme.

Har du en uddannelse indenfor den menneskelige psykologi, som ikke er en coachuddannelse, så kontakt kontoret for optagelse på uddannelsen.  


FORLØB - 2 MODULER

Al undervisningen foregår efter Sofia Mannings undervisningsmetode: Teori, demo, praksis og integration.

Uddannelsen forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17 i Sofias Hus på Frederiksberg med Tina Kaare & Jeppe Christoffersen som underviser.

Alle fire undervisningsdage skal være gennemført og eksamen bestået for, at du kan modtage et bevis på, at du er uddannet Par & Relations Coach..


PRIS

Investering pr. overbygning på Master Niveau er kr. 12.496,- excl. moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Samlet investering for 4 overbygninger til Master Niveau er kr. 49.984,- excl. moms. Bestiller du alle 4 samtidig, sparer du 5.000,-.  Samlet pris kr. 44.984,- excl. moms.


ØVRIG PRAKTIK

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Mastercoach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Mastercoach-modul. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her >


RAMMERNE

Sofias Hus er en smuk gammel fabriksejendom på Frederiksberg, beliggende centralt kun 7 min. fra Rådhuspladsen på cykel og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Huset ligger tilbagetrukket i ro og fred fra byens larm, her er masser af lys og på alle måder højt til loftet.

Sofias Hus er istandsat og indrettet enkelt og stilfuldt med sans for den industrielle æstetik på en måde, der ikke "støjer", men skaber de helt særlige rammer for din uddannelse.


FORPLEJNING - KOGEKUNST FRA EGET KØKKEN

Der er fuld forplejning på alle undervisningsdagene og også her gør vi os umage, for det hele bliver tilberedt og anrettet med kærlighed og kreativitet af vores egen kok. Vores køkkenprofil er let, grøn og moderne og det vi byder på er:

I formiddagspausen - kølige forfriskninger og frugt

Frokost - sund forkælelse på første klasse

I eftermiddagspausen - kølige forfriskninger og desuden lidt sødt

Vores café i forhuset sælger kvalitetskaffe, the i alle farver, friskpressede juices, snacks og søde sager og i øvrigt også lækker morgenmad allerede fra klokken 8:00 i hverdagene. Caféen fungerer som vin- og tapasbar om aftenen.


FAQ