Hør Sofia Manning fortælle hvad det vil sige at være Mastercoach:

Sc thumbnails lys4

Lyt til lydfilen "Dig som Mastercoach" med Sofia Manning. Tilmeld dig her, og få adgang med det samme.

Du tilmelder dig samtidig vores nyhedsbrev. Du kan altid afmelde dig igen. Powered by ConvertKit
logo sofia manning guld.png

En uddannelse ud over det sædvanlige

Manning Inspires Mastercoachuddannelse er for dig, som både kan og vil være iblandt Danmarks coachingelite – og som allerede er coach eller coachende leder, men nu vil være endnu skarpere.

 
 
 

For dig, der gerne vil:

 • Være en af Danmarks bedste Mastercoaches

 • Få de bedste coachingværktøjer på verdensplan lige nu

 • Blive en fantastisk Public Speaker

 • Gennemgå en stor udvikling, både personligt og professionelt

 • Tage din coaching til det næste niveau

 
Som Mastercoach vil du nå nye højder i din professionelle brug af coaching, og du får adgang til dig selv og verden på måder, du aldrig havde forestillet dig.
 
IMG_5975.JPG

Hurtige facts om uddannelsen

MÅLGRUPPE: Er certificeret coach og er klar til at blive endnu stærkere fagligt.

FORMAT: Fem moduler á 3 dage kl. 9-17, fredage til 16, afviklet over et halvt år

UNDERVISERE: Sofia Manning, Chris Manning, Henriette Claydon-Smith m.fl.

NÆSTE STARTDATO:  14. november (se alle datoer her)

STED: Sofias Hus, Frederiksberg

PRIS: 42.995 ex. moms

 
 

En rejse ind i dig selv

Vores Mastercoachuddannelse - A Heroes Journey - byder på en rejse ind i dig selv og ud i verden, så du opnår resultater som du aldrig havde troet var mulige. På Mastercoachuddannelsen bliver du undervist af teamet bag den førende Coachuddannelse i Danmark. 

Mastercoachuddannelsen er for dig, der har lyst til virkelig at møde dig selv og tage det næste skridt på din coachingrejse.En rejse fuld af støtte, menneskelig indsigt, eksperter når de er bedst, den nyeste specialviden og direkte feedback.

Vores Mastercoachuddannelse er designet til dig, der VIL og TØR gå hele vejen. Vi plejer at sige, at de bedste coaches er de coaches, der er kommet helt ud i hjørnerne af sig selv, dem som kan rumme sig selv og omverdenen fuldt ud. Dem som tør stå ved sig selv og tager deres frygt i hånden og går imod strømmen!

Du lærer blandt andet:

 • Manning Inspires Advanced Coaching Model og får værktøjerne og teknikken til at skære ind til benet i enhver coachingsession og komme frem til løsninger effektivt og elegant.

 • Den uundværlige store værktøjskasse, alle hemmelighederne og indsigterne bag det, der radikalt udvider og udvikler dine perspektiver, og giver dig de redskaber i hånden, du har brug for som Mastercoach.

 • Den avancerede Teamcoaching Model og feedback på din rolle og autoritet som teamcoach
 • Teorien i praksis og alle vores tips og tricks til, hvordan du kommer til at mestre kunsten at kunne tale til en stor forsamling som foredragsholder, underviser, teamcoach & coachende leder.
 • Om evnen og ressourcerne til at coache par/partnere og håndtere konflikter partnere i mellem.
 • At bryde dine egne mønstre, effektivt OG ‘for good’, så du kan gøre det samme med dine klienter. Du får indsigt i dit primære mønster og i at nå frem til sandheden om, hvem du virkelig er og ønsker at blive.
 • Modellen, modet og motivationen til at blive en World Class Leader, taler og underviser.
 • Og meget meget mere...

 

Uddannelsen er skabt til dig, der:

 • Er certificeret coach og er klar til at blive endnu stærkere fagligt.
 • Arbejder som selvstændig coach, intern coach i en organisation eller er coachende leder/mellemleder.
 • Har ambitioner om at specialisere dig yderligere og optimere din viden og rækkevidde.
 • Ved at coaching er fremtiden, som anerkendende kommunikationsværktøj og et konkret praktisk arbejdsredskab, der kan anvendes på tværs af kontekst.

 

Vi giver dig:

 • En professionel specialisering med fokus på dit nicheområde
 • Banebrydende nye værktøjer, nye metoder og nye modeller
 • Intensiv undervisning samt effektivt hjemmearbejde
 • En enestående mulighed for personlig udvikling på højeste niveau
 • En helt ny vision for dit coachingvirke
 • En radikal ny tankegang og måde at være i verden på
 

Mastercoachuddannelsens opbygning

Mastercoachuddannelsen består af fem moduler á tre dage (15 dage i alt) og dertil tre hele dage med praktisk og teoretisk funderet feedback og træning, fire refleksionsaftener, hvor der er fokus på din egen tilstand, samt en frivillig bonus-mentordag. Uddannelsen afsluttes med en mundtlig eksamen og certificering.

Klik på boksen herunder og få en komplet oversigte over uddannelsens opbygning, modul for modul, fra dens begyndelse over træningsdage til den afsluttende eksamen.

 

Hvordan foregår Mastercoachuddannelsen?

 

Mastercoachuddannelsen er bygget op af 2 spor: Et der fokuserer på at formidle og videregive al vores teknik, teori, indsigter, værktøjer og redskaber. Og ét der fokuserer på dig og din personlige udvikling.

Vi lærer dig alle teknikkerne, indsigterne, teorierne og giver dig de praktiske værktøjer og den feedback, der skal til for, at det kan blive dig, der mestrer coachingen på absolut højeste niveau.

Du får masser af personlig feedback i løbet af uddannelsen og kommer til at arbejde med dine mønstre, din stil, dine styrker og potentialer, så du kan vende din frygt til motivation og dine uudviklede sider og svagheder til gaver. Kort sagt: Blive en rollemodel og den, du ønsker at være.

 
 
 

Undervisning & Undervisere

Undervisningen på Mastercoachuddannelsen varetages af vore velkendte, stærke kræfter – Sofia Manning, Chris Manning, Anette Borgen & Henriette Claydon-Smidt. På Mastercoachuddannelsen gøres der tillige aktivt brug af udvalgte gæsteforelæsere med aktuel relevans.

Chris Manning taler primært engelsk, hvorfor en del af undervisningen vil foregå på letforståeligt engelsk. I alle sektioner på engelsk oversætter vi løbende skriftligt på flipover, mens undervisningen foregår. Du kan altid stille spørgsmål på dansk, som så oversættes af en mentorcoach.

Undervisningen foregår i tidsrummet kl. 9-17 (fredage dog til 16) og afholdes i Sofias Hus på Frederiksberg.

 
DSC_8067.jpg

Henriette Claydon-Smith er en af vores hovedundervisere på Mastercoachuddannelsen

 

Forventninger til dig

Manning Inspires Mastercoachuddannelse er tilpasset dig, der er i gang med at bygge din virksomhed op – og til dig, som allerede er i arbejde som selvstændig coach, intern coach eller coachende leder.

Uddannelsen kræver en koncentreret indsats og for at sikre den enkelte deltager den rette balance mellem egen personlig udvikling, læring, øvelse, teoretiske fremskridt, motivation og resultater, er det afgørende, at du deltager aktivt.

Vær forberedt på, at din personlige udvikling fortsætter mellem modulerne, hvor du skal afsætte tid til egen-evaluering, coaching med feedback, cases fra udvalgte virksomheder og coaching-sessioner.

 

Optagelseskrav

Manning Inspires Mastercoachuddannelse er udviklet til dig, som allerede er certificeret coach fra Manning Inspire eller er certificeret coach fra en anden coachvirksomhed.

Har du en certificeret coachuddannelse fra en anden uddannelsesinstitution, bedes du maile en kopi af dit certificeringsbevis, samt en beskrivelse af din coachuddannelse (navn på uddannelsesinstitution, uddannelsens indhold, timeantal, specialisering, etc.) til Manning Inspire på info@manninginspire.com.

 

Få styr på priser og det praktiske

 

Hvad koster det?

Prisen er kr. 42.995 ex. moms og inkluderer:

 • 5 moduler
 • 3 træningsdage
 • 1 aften med Sofia Manning
 • 3 aftener med Henriette Claydon-Smith
 • Mentorforløb
 • Kursusmateriale
 • Forplejning i undervisningstiden
 • Eksaminering & Certificering
 • Medlemskab af online sparringsnetværk efter endt uddannelse

PS: Hvis du er uddannet coach hos Manning Inspire, får du RABAT på Mastercoachuddannelsen, så du sparer kr. 5.495, og altså kan købe den for blot 37.500,- ex. moms.

 

Hvornår foregår uddannelsen?

Du kan finde alle relevante datoer på uddannelsen i vores kursuskalender. Åbn kursuskalenderen ved at trykke her!

 

Hvad hvis jeg har et spørgsmål? 

Vi har samlet alle praktiske informationer på denne side, hvor du også finder svar på ofte stillede spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: info@manninginspire.com eller tlf. 70223592.