Trænger du til en pause? Tid for dig selv til refleksion og fordybelse?

Minimum en gang om året, tager jeg væk i mit eget selskab, og under kyndig vejledning får klarhed over mit liv; hvor jeg er nu, hvad jeg ønsker for mit næste år, om jeg har levet dette år overens med de værdier jeg ønskede, og hvad mine næste skridt skal være? 

Jeg gør det for at sikre mig, at jeg har fingeren på pulsen ift. at bruge mit liv på det, som er vigtigst for mig, og at mine til- og fravalg stemmer overens med den mor, kæreste og menneske jeg gerne vil være. 

Præcis derfor har det også været vigtigt for mig at skabe et retreat i Sofias Hus. Jeg har taget alle de bedste redskaber, jeg har lært på retreats rundt omring i verden, og kender inden for selvudvikling, og sat sammen til et retreat til dig, der ligesom mig, gerne vil sikre dig, at du lever det liv, som giver allermest mening for dig.

Mit team og jeg prioriterer at være i huset og skabe trygge rammer for dig.

Måske du savner en pause, ønsker at lære dig selv bedre at kende og at kunne udtrykke mere af hvem du er fuldt ud, finde klarhed, få afklaring på en udfordring, komme i mål en drøm du har, eller at finde dit inderste drive og motivation, så du har energien og overskuddet til at gøre de ting du drømmer om og få succes med det?

Du vender hjem fra retreatet med følgende:

  • Indsigt omkring, hvor du er nu og hvad du skal

  • Afklaring omkring hvor du stopper dig selv, og hvordan du undgår det

  • Klarhed omkring dine vædier, hvad der styrer dig, og hvad der skal styre dig fremover

  • Et af det mest powerfulde mønstrerbrydningsværktøjer jeg kender til at sikre din integration, når du vender hjem

  • En klar plan til at støtte dig, så du ved præcis, hvad du skal gøre 

Ofte har vi kursister på Urban Retreat, som kommer igen og igen, fordi de oplever, at det hjælper dem til at stå stærkere i sig selv, bevare en tæt kontakt til deres indre ro og styrke og har en positiv effekt på alle områder af deres liv – både privat og karrieremæssigt. 

Retreatet løber over tre dage i Påsken fra fredag d. 19. til søndag d. 21. April. Det er populært og bliver for det meste udsolgt. Ønsker du derfor at sikre dig en plads, vil jeg anbefale at tilmelde dig i dag.

Tilmelder du dig inden den 5. april 2019 sender jeg dig, hver uge, indtil retreat-start (og i ugerne efter) en inspirerende mail og video, der gør dig klar til for alvor at komme i gang med at stå ved dig selv i forløbet.

Se med i videoen hér, hvor jeg fortæller mere…