Når drømme føles som et pres

Ofte når vi tænker på vores drømme, og hvad vi ønsker os, kommer vi fra start til at være meget detaljerede og sige ting som: ”Jeg ønsker mig en kæreste, som har sort hår, er veltrænet og uden børn, et hus der ligger 50 meter fra vandet og en forfremmelse på mit arbejde næste år til januar”.

Det kan der være noget godt i, fordi du ved, hvad du går efter. 

Men lige så ofte kan detaljerne i dine drømme komme til at indsnævre selv samme mulighed for at lande i dem. Og gøre, at du ikke længere er åben overfor alt det liv, som er omkring dig, og som ønsker at udfolde sig præcis, hvor du er.

Og når drømmemanden kommer forbi, og han er lyshåret i stedet for mørkhåret og lavere, end du først havde forestillet dig - ser du ham måske ikke.

For mange kan det være en stor lettelse at slippe forventningerne helt til, at du skal kende dine drømme på forhånd, og hvordan de skal se ud. Når du gør det, bliver du mere til rådighed for livet, nye og spændende ting begynder at opstå, nye muligheder at blomstre og livet føles pludselig varmt og levende igen. 

Det handler ugens video om.