En fejl der ofte begås, når vi frygter noget

Går du rundt med en drøm, en ide, et ønske, du har tænkt på længe (måske flere år), men som du ikke har handlet på endnu? Hvis du gør, har du så spurgt dig selv hvorfor?

For rigtig mange af os er svaret frygt. Vi frygter hvad der vil ske, hvis vi gør det, og derfor handler vi ikke. Ikke engang bare en lille smule.

Men når du holder dig selv tilbage fra noget, du inderst inde rigtige gerne vil, sker det ofte, fordi du kommer til at bruge din frygt modsat af det, den er beregnet til. Du bruger den mod dig selv i stedet med.

Instinktivt tror vi som mennesker, at følelsen af frygt betyder ”vent lige lidt” eller ”find en anden vej” Men virkeligheden er lige omvendt.

Kun ved at føle og følge din frygt, har du mulighed for at komme hen, hvor du gerne vil.

Frygten er din vigtigste vejviser og pejlemærker, der med kæmpe store neonskrevet bogstaver siger: ”DENNE VEJ! Alt du ønsker dig og længes efter, er denne vej!”

Noget af det vigtigste du kan gøre, er derfor at få et dynamisk og kærligt forhold til din frygt.

Hvis du nægter at mærke den, går uden om eller undgår at lytte til den, bliver det over tid også sværere at mærke dig selv. Hvilken retning du skal gå. Og hvad der er rigtigt for dig.

Mærk efter i din mave lige nu og spørg dig selv: ”Hvad frygter jeg” ”Lader jeg frygten stoppe mig? Eller bruger jeg den som drivkraft og motivation til at komme i mål med mine drømme?

Og tag så første skridt. I dag!

Det er de små skridt, der gør hele forskellen.

Det handler videoen herunder om…