Brug for støtte eller et spark bagi?

Ofte har vi brug for støtte. Og forståelse. 
Andre gange er det, vi har allermest brug for, at få et spark bagi!

Det fik jeg af min mentor på et tidspunkt, hvor jeg ikke regnede med det, men faktisk havde brug for det. Alt for ofte tror vi på det, vi fortæller os selv. Og kommer på den måde til at sidde fast i et indre net af overbevisninger og historier. 

Historier om, at vi..
ikke er gode nok
ikke må fylde
ikke må shine
ikke ved nok
Ikke har noget at byde på 

(fyld selv ind) 

Det er simpelthen løgn. Det passer ikke! Det er blot gamle historier, som hører fortiden til. De støtter dig ikke mere. De hæmmer dig tværtimod. Og vigtigst af alt: De forhindrer dig i at handle på dine drømme og stå ved den du er. Du skal holde op med at være slave af dem og sætte dig selv fri i stedet. 

Det handler dagens video om. I videoen får du også et værktøj til, hvad du kan gøre for at sætte dig selv fri.