Søges: Ro i hverdagen

Skærmbillede 2017-08-02 kl. 14.59.03.png

Jeg har haft den skønneste uge i Købehavn. Og efter en uge fuld af arbejde og venindehygge i skøn forening (en uge uden familien), er jeg så glad og taknemmelig for mit kombi liv. Fuld fart på i København og ro på i det Andalusiske.

Og mens jeg spænder sikkerhedsbæltet, og gør klar til at tage mig en lille lur på fly-rejsen, tænker jeg på, hvor mange der drømmer om netop det. Kombinationen altså. Og måske også luren ;-)

Ønsket om flere åndehuller i det moderne liv. Mere ro i hverdagen. Det er noget, jeg hører igen og igen. Dette værdifulde, skønne, skøre liv, har jo så meget at byde på. Hvis vi ellers har energi og overskud til det. Hvis vi kan mærke, hvad vi egentligt vil.

Og hvis vi kan mærke det stærkt nok til at turde handle på det.

Derfor elsker jeg mit Urban Retreat i Sofias Hus.

Her bruger jeg 3 dage sammen med dig, og fokuserer på præcis, hvad du skal lige nu - og i fremtiden! 

De tre retreat-dage er designet til at være præcist sådan et åndehul for dig. Tre dage, hvor vi fokuserer på dine drømme.

Og jeg afholder mit næste Urban Retreat allerede her i oktober. Skal du med?

Retreatet er særligt egnet til dig, der..

... ikke helt ved, hvad du drømmer om...

...har en drøm - men ikke har turde handle på den..

Og dig, der bare gerne vil gøre noget dejligt for dig selv <3

Kom med og få min personlige støtte til at connecte med dig selv og dine drømme- på et dybere plan end de fleste moderne hverdagsliv, giver mulighed for. 

På retreatet guider jeg dig trin for trin - skub for skub - til at finde hjem til dig selv.

Og sammen skaber vi en plan for. hvad du skal fokusere på nu.

Sådan at du ved hvad du skal gøre, for at skabe mere at det, der giver mening for dig og gør dig glad.

Dette Urban Retreat har fokus på:

  • Hvem du er: Din identitet og hvordan du bliver endnu mere dig og tør vise det til verden.
  • Hvad du skal: Hvad du drømmer om og hvordan du opnår det.
  • Hvorfor du skal det: Hvordan du finder motivationen og afklarer din personlige livsmission-
  • Hvordan du når dine mål og drømme: Blandt andet vedat lave din egen plan med mig som guide.

Så når de 4 dage er gået, vil du være helt klar til at handle på lige præcis det, du virkeligt vil. 

Der er stadig et par billetter tilbage, så kom og vær med!

Find retreatet i shoppen her >>

Tidligere deltagere har sagt:

”Jeg vidste en masse om hvad jeg IKKE ville. Disse dage sammen med Sofia har givet mig klarhed på hvad jeg GERNE vil. Der er en verden til forskel. Nu har jeg lyst til at handle” - Petra

”Jeg har længe været frustreret over at ikke kunne finde modet og energien til at tage mit næste skridt. Her på retreatet har jeg fået begge dele” - Sanne

Retreatet bliver afholdt i inspirerende og rolige omgivelser i Sofias Hus på Frederiksberg i København. Under retreatet er det muligt at købe mad og drikke i Sofias Hus’ Cafe. 

Brug tre dage sammen med mig, i Sofias Hus, hvor jeg fungerer som din guide. Gå fra retreatet efter en skøn lang weekend, med en konkret plan for, hvad du du gerne vil skabe fremover, og pladsen i dig selv til at turde at skabe det.

PS: Hvis du tilmelder dig inden 18/10 får du en særlig bonus, som tidligere deltagere har været virkelig glade for: Hver uge indtil retreatets start, samt i ugerne efter, sender jeg dig en inspirerende mail med lydfiler og øvelser, der gør dig helt klar til at stå ved dig selv, og handle på alt det, der kommer op på dit urban retreat i Sofias Hus. En ekstra støtte til dig, som kun er til rådighed, hvis du tilmelder dig inden den 18/10 hvor jeg sender den første mail afsted. Tilmeld dig her og få BONUSSEN med >>