FAQ
Her på siden har vi forsøgt at samle svarene på de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende Ledelse i Praksis for ledige.
Hvis du har ubesvarede spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe på telefon 40 50 00 90 eller sende en e-mail til coko@sofiamanning.dk
HVOR FOREGÅR DET?
Undervisningen foregår i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg. Lokalerne ligger i baggården, ring på ved porten for at komme ind. Vi kan tilbyde cykelparkering, men ikke bilparkering. Aksel Møllers Have er nærmeste metrostation, og der er busstoppested foran porten til Sofias Hus.
HVORDAN ER ADGANGSKRAVENE?
For at du kan blive optaget på Ledelse i Praksis, skal du aftale forløbet med din A-kasse og/eller dit Jobcenter.
Der er følgende kriterier for at deltage i kurset:
- Du skal have gennemført en gymnasial eller en erhvervsrettet uddannelse.
- Du skal have to års relevant erhvervserfaring.
De to års erhvervserfaring skal være relateret til ledelse fx i form af en koordinerende funktion eller relateret til ledelsesmæssige udfordringer – men der er ikke krav om, at du har ledelseserfaring. Erhvervserfaringen skal svare til to års fuldtidsbeskæftigelse, men det kan bestå af flere jobs på deltid over en længere periode. Fritidsjobs, ulønnet beskæftigelse (f.eks. fodboldtræner) mv. tæller også med.
Hvis du ikke opfylder ovenstående krav, kan du muligvis få adgang til uddannelsen igennem en såkaldt realkompetencevurdering. Her vurderes det, om du på anden vis har opnået kompetencer, som svarer til adgangskravene. Det kan være igennem erhvervsarbejde, kurser, dele af en uddannelse mv. Det er Copenhagen Business Academy, der foretager vurderingen.
HVORDAN KOMMER JEG MED PÅ ET FORLØB?
Sofia Manning udbyder kurset Ledelse i Praksis for ledige i samarbejde med CPH Business. Deltagelse kan ske efter aftale med din A-kasse og/eller dit Jobcenter.
Kurset Ledelse i Praksis står på den landsdækkende positivliste og har uddannelseskoden 37454.
Du skal anmode om tilmelding på kurset hos din A-kasse og/eller dit jobcenter. Din A-kasse vil her udfylde og sende AR237 blanketten til Copenhagen Business Academy. Herefter vil dit jobcenter sende et betalingstilsagn til Copenhagen Business Academy.
Når du har fået kurset bevilliget af din A-kasse og/eller dit Jobcenter, vil du modtage en besked i din digitale postkasse fra Copenhagen Business Academy. I den besked finder du et link, hvor du kan uploade dit CV samt dokumentation for uddannelse.
Du er tilmeldt uddannelsen, når Copenhagen Business Academy har modtaget AR237-blanket og betalingstilsagn, samt når Copenhagen Business Academy har godkendt dig på baggrund af dit eksamensbevis og CV.
Der er ansøgningsfrist en uge inden kursusstart.
OBS TIL JOBCENTER & A-KASSE: AR237-blanket og betalingstilsagn skal sendes til CPH Business Academy.
VILKÅR
Force majeure: I tilfælde af force majeure tager vi forbehold for, at samtlige kurser helt eller delvist, uden varsel, kan flyttes fra fysisk afholdelse til afholdelse online. Afholdelse vil i videst muligt omfang ske inden for de oprindeligt fastlagte tidsrammer. For privatkunder medfører det ikke en særskilt fortrydelsesret, dvs. udover de 14 dage fra købstidspunktet i henhold til forbrugeraftaleloven. Force majeure defineres her som krig, epidemier og pandemier, borgerkrig, oprør, offentlige restriktioner, import- eller eksportforbud, naturkatastrofer, herunder men ikke begrænset til jordskælv, stormflod, omfattende oversvømmelse, skypumpe samt udbredt arbejdskonflikt, brand eller lignende, som ikke burde eller kunne være forudset af os på tidspunktet for salg af det pågældende kursus.