Styrken ved at rejse alene

Har du prøvet at kaste dig ud i noget nyt, forfølge en drøm, og i det du tager det første skridt, mærker du et ubehageligt sug i maven, som du ikke ved, hvad kommer af? Det har jeg! Og jeg har også hørt det fra mange af de coaches jeg uddanner.
Coaches som ønsker at gå selvstændigt og folde coaching ud som fag. Og samtidigt fortæller mig, at de kan mærke en frygt ved tanken om at stå 100% ved sig selv og gøre det, de virkelig drømmer om - fordi de er bange, blandt andet, for at baglandet ikke vil kunne følge med. Eller at det bliver ensomt at stå ved sig selv.

Hvis du har haft de tanker, skal du vide, at det er helt normalt.

For det at følge din drøm, kræver nemlig altid, at du skal turde gå et stykke af vejen alene. 

I hvert fald til at starte med. 

Når du gør det, ændres nogle af dine relationer måske for en stund. Men det betyder ikke, at de slutter. Tværtimod.

Måske I har anderledes eller mindre kontakt for en periode. Men tør du gå vejen og træde ind i den nye version af dig – lander du ofte i nye mere powerfulde relationer, hvor I begge kan stå i jeres fulde kraft og få endnu større glæde af hinanden.

Se med her og opdag hvordan.