3 trin til at finde ro under pres

Kender du det; du kan vågne helt rolig og afslappet om morgenen, og mens du står og laver kaffen, kommer du pludselig i tanke om, at du skal give en præsentation på arbejdet senere samme dag. Indenfor få sekunder begynder dit hjerte at banke hurtigere, du kommer i tvivl, om du er god nok, om du kan det der skal til, om din chef vil synes om det, og dine tanker begynder at køre i ring omkring alle mulige ting, der kan gå galt. 

Eller måske du skal på en date som du har glædet dig til i flere dage. Inden daten, begynder du pludselig at føle dig nervøs. Hvad nu hvis det bliver kikset? Hvad hvis du har svært ved at være dig selv? Hvad hvis du kommer til at sige noget pinligt eller holde noget tilbage, du egentlig har lyst til at dele? 

Når vi er i sådanne situationer, kan det ofte føles som, at vores krop og handlinger er helt ude af vores egen kontrol, at vi ikke selv kan styre det, og at vi ikke kan ændre eller påvirke, hvordan vi har det. 

Men sandheden er, at det med få enkle greb, er muligt at tage ejerskab over din indre tilstand, så du hurtigt og let kan blive groundet, rolig og klar til at gå opgaven i møde igen. 

Det eneste det kræver, er bevidsthed og lidt træning. 

Når du kender din støttende egentilstand, kan du aktivere den, hvor som helst og når som helst du måtte have brug for den - og lade den støtte dig til at komme mere hel igennem krævende og udfordrende situationer.

Se mere i videoen her, hvor jeg forklarer hvordan.