Afslør din frygt!

Hvis der er én ting, jeg har lært som coach, så er det, at frygt spiller en stor, men ofte skjult rolle i vores liv. Jeg har også lært, at den nemmeste måde at gennemskue, om frygten har greb i os, er at se på, hvor vi tager vores beslutninger fra.

 
 

Træffer du dine beslutninger ud fra, hvad du ønsker at undgå?

Eller ud fra, hvad du ønsker at skabe?

 
 

Af og til kan det være godt at stoppe op og kigge i bakspejlet på vores beslutninger:

Frygt eller kærlighed?
Tager du det faste job for at undgå et økonomisk pres, eller bliver du selvstændig, fordi du gerne vil skabe dit eget - selv om der måske ikke er en garanteret månedsløn? Vælger du at bo i parcelhuskvarteret sammen med de andre, selv om du drømmer om at bo på en ø eller ude på landet? Vælger du at mene det samme som andre for at høre til - eller siger du din mening, fordi du til enhver tid står ved, hvem du er? Vælger du at handle, selv om du ikke aner, hvad du vil - eller bliver du, hvor du er, selv om det ikke gør dig glad? Stiller du krav om, at det skal være sjovt og kreativt - eller slår du dig til tåls med, at du keder dig i dit arbejde?

Prøv at identificere de tre sidste større beslutninger, du har truffet. Og se på, hvor de kom fra? Kom de fra frygten og forsøget på at undgå noget? Eller fra kærlighed og forsøget på at skabe noget?

Ligegyldigt hvilke valg du træffer, så er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert. Pointen er, om du træffer dine valg ud fra, at du er bange, eller fordi du har lyst.

Sofias Circle
Hvis du har lyst til at grave dybere i, hvor dine beslutninger kommer fra og finde ud af om du træffer de rigtige - dem der kommer fra dit hjerte og dine drømme - eller om du i virkeligheden er styret af din frygt og af forventninger (andres? dine egne?), så har jeg alletiders forløb til dig, fyldt med nogle af de bedste og mest inspirerende værktøjer, jeg har.

Det hedder Sofias Circle. Det begynder 7. februar. Det tager et halvt år. Til gengæld kan det give dig et helt liv! Og på den måde kan 2017 blive dit bedste år nogensinde...