Vejen ud af krisen

For et par år siden, var jeg tæt på at smide håndklædet i ringen og opgive min forretning! Det kan lyde skørt, for jeg havde brugt mere end 10 år på at bygge den op, min virksomhed er en stor del af mit livsværk og den gik sådan set fint. Alligevel var jeg pludselig ved at give op. 

Jeg havde simpelthen fået for meget at lave. Jeg havde for mange bolde i luften. Med både en kursusvirksomhed, mit på det tidspunkt helt nye ”Sofias Hus”, klienter, nye ansættelser, nye rutiner og et nyt bogprojekt. Det var for meget. Og min strategi til at håndtere det var ikke god.

I stedet for at tage den med ro, løb jeg hurtigere.

I stedet for at være nænsom med mig selv, skruede jeg op for min indre kritiker. 

I stedet for at sige nej, sagde jeg mere ja. Simpelthen fordi jeg ikke kunne overskue at sige nej. 

Kender du det?

Det værste var, at jeg på en eller anden måde synes, jeg kunne genkende mønsteret. Jeg havde været der før!

I videoen herunder fortæller jeg mere om den strategi, der vendte opgivelse til omsorg for mig. Se mine tips til hvordan du kan starte med at støtte og dermed løfte dig selv i stedet for at glide ind i en nedadgående spiral for til sidst at give op.
Se med i videoen her.