Radioprogram med Sofia

I 2008 sendte P1 hver mandag det ugentlige radioprogram Coaching på P1 med Sofia Manning og journalist Lene Juul Bruun som vært.

Som P1's radiocoach kan du opleve Sofia coache mennesker, der ønsker at udvikle sig personligt, både indenfor privat- og arbejdsliv.

I programmerne får lytterne konkrete og kontante værktøjer til at tackle udfordringer i privat- og arbejdsliv og overvejelser af mere eksistentiel karakter. Programmerne har samtidigt en nysgerrigt spørgende og diskuterende tilgang til begrebet coaching.

Du kan her på siden lytte til Coaching på P1 med temaet Hvad er coaching?

Om programmet:

I dette program fortæller Sofia mere generelt om begrebet coaching og hun gennemgår coachingmodellen De 6 Trin. Du kan også lytte til et uddrag af en coachingsession, hvor Sofia coacher en kvinde på nogle udfordringer i sit parforhold og kommunikationen med sin mand.

Professor Steen Hildebrandt fra Handelshøjskolen i Århus fortæller om potentialerne i coaching set fra erhvervslivets synspunkt. Og den amerikanske coachingpionér Timothy Gallwey præsenterer sit syn på udviklingen fra 1970'erne og frem til i dag, og giver sit bud på i hvilken retning coaching vil bevæge sig i fremtiden.


Hele programmet

Coachingsessionen med Sofia starter cirka 8:38 inde i udsendelsen og slutter omkring 24:37. Der er flere uddrag fra sessionen, og Sofia fortæller undervejs om sessionens forløb og de forskellige trin i coachingmodellen. Der er blandt andet et uddrag fra sessionen, hvor Sofia demonstrerer mønsterbrud på trin 4.

Lyt med her og lad dig inspirere til din egen coaching: