General Manager


Henriette Lemonidis-1.jpg

Henriette Lemonidis

  • General Manager - Sofias Hus

Henriette er General Manager i Sofias Hus. Henriette sørger for, at huset er i den fineste orden og er sparringspartner både for teamet og Sofia. Det er Henriette, du tager fat i, hvis din henvendelse drejer sig om f.eks. driften af Sofias Hus, samarbejdsaftaler, ønske om praktikplads mv. 

Henriette har arbejdet i Sofias Hus siden september 2018. Hun er oprindeligt uddannet inden for bankverdenen og har en bred baggrund inden for ledelse, strategi og branding. 

Henriette blev certificeret Life Coach i 2014 og Stresscoach i 2015.

UNDERVISEREAnette Borgen
Coaching er for mig kunsten at stille de rigtige spørgsmål
— Anette Borgen

Anette Borgen

  • Underviser

Jeg har været selvstændig i 30 år – som coach, behandler og terapeut, som underviser og foredragsholder. Jeg brænder for at formidle personlig udvikling, sundhed, trivsel og velvære.

Siden 2006 har jeg været tilknyttet Sofia Manning som coachtræner, feedbacker, certificerings-ansvarlig og underviser. Som ledende mentor har jeg været coach for flere hundrede kursister både under og efter deres uddannelsesforløb.

Mange siger om mig, at jeg er en livsklog og professionel sparringspartner. Det er klart, at jeg med mine mange års erfaring besidder et højt fagligt niveau, det handler også om, at jeg nyder at dele ud af mine ”tossede coachingtricks og fede fiduser”.

Jeg tror på, at alle gennemlever perioder i livet med kriser som tab, sygdom, afhængighed, nederlag etc. Jeg mener, at mange lever en tilværelse i et hamsterhjul, der dræner deres energi og livslyst. Jeg er overbevist om, at mange mangler modet og troen på, at de kan skabe sig et liv i lykkehjulet med bevidste til- og fravalg.

Derfor tror (og ved) jeg, at alle mennesker har ressourcer og potentiale til at skabe positive forandringer for sig selv. Jeg er selv et bevis på det.

Jeg har en NLP-, HypnoseMaster-, Kinesiologi-, og en Kost og Ernæringsrådgiver-uddannelse bag mig. Og en massøruddannelse oven i købet. i 2009 tog jeg Mastercoachuddannelsen hosManning Inspire og i 2010 blev jeg konfliktcoach og Motivation Factor Facilitator. Jeg har i øvrigt boet og arbejdet en årrække i USA.


DSC_8067.jpg
Coaching er for mig muligheden for at slippe smerten, genskabe balancen i livet og give dine potentialer vinger”
— Henriette Claydon

Henriette Claydon

  • Underviser

Jeg er så privilegeret, at jeg kan leve af min passion – nemlig den personlige udvikling, det indre menneskelige arbejde. Det er jeg meget ydmyg omkring, og derfor har jeg også integreret daglige praksisser i min hverdag for at træne mit nærvær og min indre balance. Det sikrer, at jeg hele tiden holder mig smidig og nysgerrig, både privat og fagligt.

Helt generelt er jeg meget inspireret af mennesker. At være nysgerrig på hvert et menneske jeg møder. Hvad er mon deres helt store kompetencer og passion? Hvordan har livet formet dem? Dét bliver jeg aldrig træt af!

Hvis du spørger til min personlige inspiration, så er svaret to-strenget, for jeg henter primært min faglige inspiration i USA hos de førende amerikanske eksperter og erhvervsfolk inden for udvikling og bæredygtighed. Inspirationen til den personlige udvikling, nærværet og det filosofiske perspektiv som menneske henter jeg i Østen og de gamle praksisser derfra.

Når jeg ikke underviser på enten Coaching- eller Enneagram-uddannelser i Danmark, så støtter jeg mine erhvervskunder i at udvikle og optimere menneskelige kompetencer i arbejdet med at sikre stærk trivsel og bæredygtig ledelse. Derudover har jeg talt ved både den danske og den internationale Enneagram-konference, ligesom jeg har udgivet diverse artikler og interviews om Enneagrammet.

Naturen er mit fristed og min opladning og netop derfor, bor jeg i skønne Snekkersten, hvor jeg både kan høre bølgerne slå ind på stranden og vinden suse i de høje gamle træer.

I 2002 blev jeg uddannet hos et af verdens førende Enneagram-huse, The Riso Hudson Enneagram Institute i NY. Jeg er professionel Enneagram-instruktør og er i dag en af Danmarks mest brugte og erfarne Enneagram-undervisere. Jeg underviser i personlig udvikling og -lederskab, og Integral Coaching. Det hele binder jeg sammen med en lang og stærk erfaring som formidler og en oprindelig kærlighed for mine studier i social psykologi.

I 2011 blev jeg yderligere uddannet til Integral Coach PCC hos New Ventures West i San Francisco.


DSC_7828.jpg

Marie Steenberger

  • Medstifter af Madmentoruddannelsen

Marie er en af Danmarks dygtigste undervisere indenfor ernæring, mad, sundhed og madmisbrug. Marie er sammen med Sofia Manning stifter af Madmentor uddannelsen, hvor hun passioneret deler ud af sin viden og sine mange års arbejde med madafhængigheder.

Marie blev uddannet Coach i 2005 fra Manning Inspire og har senere uddannet sig som MasterCoach, samt Integrative Coach fra USA. Marie underviser både på Sofia Mannings Coach- og Mastercoachuddannelser.

Marie er eminent til at skabe forandring i mennesker. Hendes sødme kombineret med hendes skarpe sans for mønstre skaber et levende læringsmiljø, hvor det er trygt for alle at åbne op og træde ud i deres fulde potentiale.

Marie har desuden skrevet tre bestsellerbøger om overvægt og madmisbrug, og hun skriver til dagligt om sundhed for Danmarks Radio nyheder.

TEAM


Foto Marianna-1.jpg

Marianna Demant

Det er Marianna du får i røret, når du ringer til kontoret. Her sidder hun klar til at svare på alle dine spørgsmål om vores uddannelser, kurser og andre events.

Marianna har arbejdet for Manning Inspire de sidste 10 år. Hun er certificeret Life- & Businesscoach, 2005 og MasterCoach, 2011 fra Manning Inspire.


DSC_7108 - version 2.jpg

Erickae Sommerhill

(Pt. på barsel)

Erickae er Sofias personlige assistent og højre hånd i Sofias Hus. Når du skriver til Sofia eller har spørgsmål, der rækker ud over dem, Marianna besvarer, vil det som oftest være Erickae, du hører fra.

Erickae har arbejdet i Sofias Hus siden starten af 2017. Hun har en baggrund som cand.mag. og mange års erfaring inden for PR og kommunikation. Erickae blev certificeret Life- og Business Coach i 2016 og kombinerer i dag Coaching med Zoneterapi og Healing. 
 


Foto Milica-1.jpg

Milica Nedovic

Milica er drift- og udlejningsansvarlig i Sofias Hus. Det er Milica, du får i røret, hvis du har forespørgsler vedr. leje af Sofias Hus, og det er hende, du møder, hvis du kommer forbi og ser lokalerne. Vælger du at leje et af vores lokaler, vil Milica gøre alt for at skabe de perfekte rammer om dit event.

Milica har arbejdet i Sofias Hus siden efteråret 2016. Hun er certificeret Life- og Business Coach ved Manning Inspire i 2017 og er uddannet BA i international marketing.