EJER


Sofia Manning
Coaching er for mig en praktisk metode til at skabe resultater i virkeligheden.
— Sofia Manning

Sofia Manning

  • Ejer af Sofias Hus og Stifter af Manning Inspire

Som 24-årig havde jeg en drøm. En drøm om at finde et meningsfuldt erhverv. En karriere der kunne inspirere mig og gøre en forskel for andre end mig selv. Jeg søgte lykken i USA og her stødte jeg på coaching, der dengang var helt nyt. Det blev svaret på det jeg søgte og lige siden har jeg brugt mit professionelle liv på at udbrede og udvikle coaching.

Jeg skrev min første bog Coaching (2004), fordi jeg brændte for emnet og fordi coaching ikke eksisterede i Danmark på det tidspunkt. Jeg satte barren højt. Mit mål var at introducere coaching i Danmark og med fare for at lokke Jante frem af skabet, var det ikke desto mindre dét, jeg gjorde.

Coaching blev ret hurtigt stort og jeg startede vores første Coachinguddannelse, som siden blev til flere, mange flere. I dag er Manning Inspire en veletableret og velrenommeret virksomhed. Jeg selv leder virksomheden, underviser på vores uddannelser, skriver bøger og optræder ofte i medier om netop emnet selvudvikling og coaching.

Jeg har således været en fast del af Go’ Morgen Danmarks Karrierepanel i 4 år, fast klummeskribent i Alt for Damerne i 5 år, haft mit eget ugentlige program på P1 og skriver for tiden fast i magasinet Chri Chri. Og så har jeg i øvrigt udtalt mig om coaching og selvudvikling i Børsen, Berlingske Tidende, Politiken, Jyllandsposten, Cafe HACK, Femina, LIV, Psykologi, Fit Living, diverse fagblade og meget mere.

Jeg er forfatter til bestseller-bøgerne Coaching (2001), Hvad venter du egentlig på? (2009), Personlig Karma (2011) sammen med Christian Stadil, Hvad vil du virkelig? (2013) sammen med Mie Kaae og senest Mit Hemmelige Forhold Til Mad (2015).

Sådan mere officielt er jeg uddannet Bachelor i Dansk. Jeg har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien. Derudover har jeg et hav af større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet.

Privat har jeg to børn og en dejlig kæreste og deler i øjeblikket tiden mellem København og vores olivenmølle i de Andalusiske bjerge.

 

General Manager


Henriette Lemonidis-1.jpg

Henriette Lemonidis

  • General Manager - Sofias Hus

Henriette er General Manager i Sofias Hus. Henriette sørger for, at huset er i den fineste orden og er sparringspartner både for teamet og Sofia. Det er Henriette, du tager fat i, hvis din henvendelse drejer sig om f.eks. driften af Sofias Hus, samarbejdsaftaler, ønske om praktikplads mv. 

Henriette har arbejdet i Sofias Hus siden september 2018. Hun er oprindeligt uddannet inden for bankverdenen og har en bred baggrund inden for ledelse, strategi og branding. 

Henriette blev certificeret Life Coach i 2014 og Stresscoach i 2015.

UNDERVISERE


Chris+Manning.jpg

Chris Manning

  • Underviser

Lige siden min barndom har jeg været stærkt optaget af at finde mønstre i alt, men i særdeleshed, i hvad der driver og styrer os mennesker og vores adfærd på både mikro- og makroplan. Med udspring i denne interesse har jeg brugt en stor del af mit arbejdsliv på at finde den røde tråd i, hvad der får os mennesker til at gøre, hvad vi gør.

Det var på mange måder denne interesse, der drev mig i de 7 år, jeg arbejdede som konsulent i Accenture, der er en af verdens førende konsulent- og rådgivningsvirksomheder. Og det var det samme, der lå bag, da jeg med stort held etablerede mig som aktieanalytiker i mit hjemland, USA. Men det var først, da jeg stødte på coaching, det hele for alvor gik op i en højere enhed for mig. Og det gjorde det i 1999, hvor jeg først blev ansat som coachtræner for Tony Robbins og siden ansat til at samarbejde med ham om at udvikle hans første Coachuddannelse.

Med Coaching fik jeg den dybde og mening, jeg havde savnet i arbejdet med analyser og tal og samtidig fik jeg mulighed for fuldt ud at dyrke min oprindelige passion for at søge ind i menneskets natur. Med coaching fik jeg virkelig mulighed for at koge komplekse ideer og problemstillinger ned til den essens og de grundmønstre, der igen giver os mulighed for at finde løsninger og modeller, som vi kan arbejde systematisk og målrettet med. Hvad enten det gælder investeringer, karriere eller relationer. Jeg kan i dag med stolthed sige, at jeg har lykkedes med at udvikle en række meget benyttede coachingværktøjer. Blandt andet The Global Truths, F.R.E.D., The Sweet Spot og Ask-Model-Suggest.

I min undervisning, som foregår på et letforståeligt engelsk, lægger jeg vægt på at være humoristisk, tale i billeder som du husker, og så håber jeg at vække en tanke, der kan lede dig til indsigt i den dybeste del af dig selv – den del der rummer din essens, dit system, ditmønster.

Formelt har jeg – foruden en række videreuddannelser inden for selvudvikling og coaching – en Bachelorgrad i Business Administration fra University of Boulder, Colorado.

Privat bor jeg i Ordrup, lige ned til skoven sammen med min kæreste og vores to (dele)børn.


Anette Borgen
Coaching er for mig kunsten at stille de rigtige spørgsmål
— Anette Borgen

Anette Borgen

  • Underviser

Jeg har været selvstændig i 30 år – som coach, behandler og terapeut, som underviser og foredragsholder. Jeg brænder for at formidle personlig udvikling, sundhed, trivsel og velvære.

Siden 2006 har jeg været tilknyttet Manning Inspire som coachtræner, feedbacker, certificerings-ansvarlig og underviser. Som ledende mentor har jeg været coach for flere hundrede kursister både under og efter deres uddannelsesforløb.

Mange siger om mig, at jeg er en livsklog og professionel sparringspartner. Det er klart, at jeg med mine mange års erfaring besidder et højt fagligt niveau, det handler også om, at jeg nyder at dele ud af mine ”tossede coachingtricks og fede fiduser”.

Jeg tror på, at alle gennemlever perioder i livet med kriser som tab, sygdom, afhængighed, nederlag etc. Jeg mener, at mange lever en tilværelse i et hamsterhjul, der dræner deres energi og livslyst. Jeg er overbevist om, at mange mangler modet og troen på, at de kan skabe sig et liv i lykkehjulet med bevidste til- og fravalg.

Derfor tror (og ved) jeg, at alle mennesker har ressourcer og potentiale til at skabe positive forandringer for sig selv. Jeg er selv et bevis på det.

Jeg har en NLP-, HypnoseMaster-, Kinesiologi-, og en Kost og Ernæringsrådgiver-uddannelse bag mig. Og en massøruddannelse oven i købet. i 2009 tog jeg Mastercoachuddannelsen hosManning Inspire og i 2010 blev jeg konfliktcoach og Motivation Factor Facilitator. Jeg har i øvrigt boet og arbejdet en årrække i USA.


DSC_8067.jpg
Coaching er for mig muligheden for at slippe smerten, genskabe balancen i livet og give dine potentialer vinger”
— Henriette Claydon

Henriette Claydon

  • Underviser

Jeg er så privilegeret, at jeg kan leve af min passion – nemlig den personlige udvikling, det indre menneskelige arbejde. Det er jeg meget ydmyg omkring, og derfor har jeg også integreret daglige praksisser i min hverdag for at træne mit nærvær og min indre balance. Det sikrer, at jeg hele tiden holder mig smidig og nysgerrig, både privat og fagligt.

Helt generelt er jeg meget inspireret af mennesker. At være nysgerrig på hvert et menneske jeg møder. Hvad er mon deres helt store kompetencer og passion? Hvordan har livet formet dem? Dét bliver jeg aldrig træt af!

Hvis du spørger til min personlige inspiration, så er svaret to-strenget, for jeg henter primært min faglige inspiration i USA hos de førende amerikanske eksperter og erhvervsfolk inden for udvikling og bæredygtighed. Inspirationen til den personlige udvikling, nærværet og det filosofiske perspektiv som menneske henter jeg i Østen og de gamle praksisser derfra.

Når jeg ikke underviser på enten Coaching- eller Enneagram-uddannelser i Danmark, så støtter jeg mine erhvervskunder i at udvikle og optimere menneskelige kompetencer i arbejdet med at sikre stærk trivsel og bæredygtig ledelse. Derudover har jeg talt ved både den danske og den internationale Enneagram-konference, ligesom jeg har udgivet diverse artikler og interviews om Enneagrammet.

Naturen er mit fristed og min opladning og netop derfor, bor jeg i skønne Snekkersten, hvor jeg både kan høre bølgerne slå ind på stranden og vinden suse i de høje gamle træer.

I 2002 blev jeg uddannet hos et af verdens førende Enneagram-huse, The Riso Hudson Enneagram Institute i NY. Jeg er professionel Enneagram-instruktør og er i dag en af Danmarks mest brugte og erfarne Enneagram-undervisere. Jeg underviser i personlig udvikling og -lederskab, og Integral Coaching. Det hele binder jeg sammen med en lang og stærk erfaring som formidler og en oprindelig kærlighed for mine studier i social psykologi.

I 2011 blev jeg yderligere uddannet til Integral Coach PCC hos New Ventures West i San Francisco.


DSC_7828.jpg

Marie Steenberger

  • Medstifter af Madmentoruddannelsen

Marie er en af Danmarks dygtigste undervisere indenfor ernæring, mad, sundhed og madmisbrug. Marie er sammen med Sofia Manning stifter af Madmentor uddannelsen, hvor hun passioneret deler ud af sin viden og sine mange års arbejde med madafhængigheder.

Marie blev uddannet Coach i 2005 fra Manning Inspire og har senere uddannet sig som MasterCoach, samt Integrative Coach fra USA. Marie underviser både på Manning Inspires Coach- og MasterCoach uddannelser.

Marie er eminent til at skabe forandring i mennesker. Hendes sødme kombineret med hendes skarpe sans for mønstre skaber et levende læringsmiljø, hvor det er trygt for alle at åbne op og træde ud i deres fulde potentiale.

Marie har desuden skrevet 3 bestsellerbøger om overvægt og madmisbrug - og hun skriver til dagligt om sundhed for Danmarks Radio nyheder.

TEAM


Foto Marianna-1.jpg

Marianna Demant

Det er Marianna du får i røret, når du ringer til kontoret. Her sidder hun klar til at svare på alle dine spørgsmål om vores uddannelser, kurser og andre events.

Marianna har arbejdet for Manning Inspire de sidste 10 år. Hun er certificeret Life- & Businesscoach, 2005 og MasterCoach, 2011 fra Manning Inspire.


DSC_7108 - version 2.jpg

Erickae Sommerhill

(Pt. på barsel)

Erickae er Sofias personlige assistent og højre hånd i Sofias Hus. Når du skriver til Sofia eller har spørgsmål, der rækker ud over dem, Marianna besvarer, vil det som oftest være Erickae, du hører fra.

Erickae har arbejdet i Sofias Hus siden starten af 2017. Hun har en baggrund som cand.mag. og mange års erfaring inden for PR og kommunikation. Erickae blev certificeret Life- og Business Coach i 2016 og kombinerer i dag Coaching med Zoneterapi og Healing. 
 


Foto Milica-1.jpg

Milica Nedovic

Milica er drift- og udlejningsansvarlig i Sofias Hus. Det er Milica, du får i røret, hvis du har forespørgsler vedr. leje af Sofias Hus, og det er hende, du møder, hvis du kommer forbi og ser lokalerne. Vælger du at leje et af vores lokaler, vil Milica gøre alt for at skabe de perfekte rammer om dit event.

Milica har arbejdet i Sofias Hus siden efteråret 2016. Hun er certificeret Life- og Business Coach ved Manning Inspire i 2017 og er uddannet BA i international marketing.