Modul 1

Kære Cirkel,

Sofias Circle handler ikke kun om at give dig den nødvendige viden om, hvad frygt gør ved dig og hvordan og hvorfor den styrer dig. Det kan du læse en bog om. Måske har du allerede læst adskillige, været på workshops, hørt foredrag.

Jeg har designet dette halvårs-forløb for at du kan finde modet til at leve UDEN selvskabt frygt og ad den vej nå dine drømme – et skridt ad gangen, en udfordring ad gangen. Med hele dig investeret i det, ikke kun dit intellektuelle, højt skattede hoved, men også den krop og den kerne, der oplever og erfarer. Vi begynder nu. Og vi begynder med en øvelse, som skyder vores halve år sammen i gang. Er du klar?

Det hele begynder med et løfte fra dig. Et løfte om forandring. Jeg vil derfor bede dig om at beskrive dit liv, som du ønsker det skal være, om præcis et halvt år fra i dag. Og dernæst om at sætte ord på den største forhindring, blokering eller udfordring for at leve netop det liv.

Skriv det i første omgang for dig selv. Og prøv derefter at finde modet til at dele det med de andre 'cirkler' i vores lukkede facebookgruppe. Lyder det vildt? Det gør det måske nok!

Men I er alle, på hver jeres individuelle måde, i samme båd. I er alle et sted, hvor noget i jer kalder på forandring. Hvor noget i jer, bliver holdt tilbage. Jeg kan hjælpe jer et godt stykke på vejen mod at finde modet til forandring og styrken til at overvinde jeres barrierer. Jeg kan give jer nye perspektiver og generelle værktøjer. Men hvis I også er der for hinanden på det specifikke plan, hvis I vælger at være hinandens støtte, rollemodeller og inspiratorer, ja så kan Sofias Circle for alvor give fuld effekt!

For så snart vi begynder at gå i støttende dialog om det, der holder os tilbage, begynder vi også at sprænge rammerne og bygge noget nyt op. Så snart du sætter ord på dit løfte og dine visioner til dig selv, sætter du også gang i bevægelsen mod rent faktisk at leve netop det liv. Jeg vil derfor opfordre jer til at bruge hinanden som den ressource i vitterligt er og kan være for hinanden i det forløb, vi går ind i nu. Så tag dig tid til at svare på de to spørgsmål. Og del dem! Det er en essentiel del af forløbet. Og med de ord: Velkommen til Sofias Circle!

Kærlig hilsen Sofia

PS: Jeg opfordrer jer til (efter at have reflekteret over ovenstående spørgsmål) som hovedregel at se videoen før I kaster jer over arbejdsarket. Det er sådan de to størrelser er tænkt.

Du kan åbne arbejdsarket herunder. Glem nu ikke de to indledende spørgsmål! Og husk at dele dine svar i facebookgruppen... :-)