logo-symbol.png
MASTER NIVEAU


Sofia Manning har på Master Coachuddannelsen samlet de bedste og mest virkningsfulde redskaber inden for coaching, mønsterbrydning, menneskelig psyke og det intuitive felt - og skabt en uddannelse, der giver dig de redskaber, der skal til for at blive en coach i verdensklasse.

På Master Coachuddannelsen går du fra at være en dygtig coach til at blive menneskekender og Master i den menneskelige psyke. Du træder ud af den udelukkende coachende rolle og ind i en mere rådgivende og undervisende form, hvor du lærer at møde din klient der, hvor han er og kunne inddrage den tilgang, der skal til for, at din klient rykker sig mest muligt.

På uddannelsen lærer du at hjælpe andre med at finde frem til, hvad der driver dem, og hvor de kommer fra. Du lærer at bevæge dig dynamisk i din coachingstil og du får stærke og velunderbyggede værktøjer til at skabe udvikling og forvandling for den enkelte.

Master coaching er coaching kropsliggjort – det er langt fra kun et mentalt værktøj, men handler også om, hvordan du læser et andet menneskes signaler, kropssprog og udstråling. Som Master Coach skal du kunne kende og navigere i flere tilgange og samtidig have evnen til at navigere i det uvisse og skabe præcis det rum, din klient har brug for til at kunne finde svarene i sig selv.

Gennem opvækst og socialisering konstruerer vi som mennesker en virkelighed, som på et tidspunkt kommer til kort og fragmenteres. For at hjælpe din klient bedst muligt til at samle brikkerne og opleve sig selv og verden som hel igen, kræver det, at du har en bred menneskelig indsigt og forståelse, samt en oplevelse af at have adgang til flere sider i dig selv.

Mange mennesker opsøger coaching, fordi et eller flere dele af deres liv er i opbrud. På Master Coachuddannelsen lærer du, hvordan du vender dette om og hjælper din klient til rekonstruktion frem for nedrivning på et dybere plan.

Du vil opleve, at du får en større, bredere og dybere relation til dit liv, at du får tydeligere adgang til dine ressourcer, samt at din evne til at hvile i nuet og være fuldt til rådighed for dig selv og andre forstærkes.


Din overbygning som Coach

Du kan tage en overbygning som coach på Master Niveau hos Sofia Manning. Vi har 12 coach titler du kan vælge i mellem. du kan vælge en eller flere alt efter behov og interesse. For at kvalificere dig, skal du enten være coach fra vores hus, eller have anden adgangsgivende uddannelse. Efter din certificering, opnår du retten til den titel du har uddannet dig i. Ønsker du at gå videre og blive Master Coach, er du allerede godt på vej.

Du kan læse mere om de enkelte overbygninger ved at klikke på modulerne nedenfor.


PÅ DEN OBLIGATORISKE DEL AF MASTER COACHUDDANNELSEN LÆRER DU BL.A. OM:

·       Det menneskelige sind og hvordan det fungerer

·       Fragmentering og rekonstruktion

·       Hero’s Journey

·       Hvordan du får adgang til og anvender flere perspektiver på en gang

·       Big Mind

·       Dynamikken mellem bevidstheden og det konkrete

·       Mastercoach modellen 


SOM CERTIFICERET MASTERCOACH ER DU I STAND TIL AT:

·       Afklare, hvor et andet menneske befinder sig følelsesmæssigt, kropsligt og mentalt

·       Bevæge dig dynamisk i din coachingstil og tilpasse din tilgang på den måde, som er mest effektiv for den pågældende klient

·       Bruge din intuition som vejviser

·       Navigere sikkert og trygt i, hvilke spørgsmål der er vigtige at stille på hvilket tidspunkt


HVEM ER DU?

  • Du arbejder med mennesker og er uddannet coach, psykolog, psykoterapeut, mentor, rådgiver, underviser eller anden professionel rolle, hvor du har en behandlende eller rådgivende funktion.

  • Du søger en overbygning til din nuværende uddannelse, som gør dig i stand til at holde et rum for din klient, der hjælpe vedkommende til at kunne finde svarene i sig selv.

  • Du er allerede god til at mærke, hvordan andre mennesker har det og ønsker at arbejde dybere med din menneskelige indsigt og forståelse.


KOM TIL INTROAFTEN

Kom og mød os til introaften og hør mere om overbygningerne på Master Niveau og Mastercoachuddannelsen. Se datoerne her >


KURSUSDATOER OG PRAKTIK

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske Master Coach Modul og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Master Coach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Master Coach Modul. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her >


BONUS

  • Adgang til skræddersyet online forløb med Sofia Manning og undervisere designet specifikt til hvert af dine overbygninger på Master Niveau

  • 4 yderligere inspirationsaftener årligt i Sofias Hus


PRISER

Investering pr. overbygning på Master Niveau er kr. 12.496,- excl. moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Samlet investering for 4 overbygninger til Master Niveau er kr. 49.984,- excl. moms. Bestiller du alle 4 samtidig, sparer du 5.000,-.  (Samlet pris kr. 44.984,- excl. moms.)


FAQ