Har du fået svar på det hele?

Her på siden har vi forsøgt at samle svarene på de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende vores uddannelser.

Hvis du har ubesvarede spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os fra fra kl. 10-15 på telefon 40 50 00 90 eller sende en mail til info@sofiamanning.dk


Hvor foregår det?

I København foregår undervisningen i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg. Lokalerne ligger i baggården, ring på ved porten for at komme ind. Vi kan tilbyde cykelparkering, men ikke bilparkering. Der er 2-timers parkeringszone på hele Frederiksberg. Metroen, Bus 2A, 8A og 74 stopper tæt ved os.

I Århus foregår undervisningen hos Business United, Mosevej 20B, 8240 Risskov.

I Kolding foregår undervisningen hos Volkerts Fylke, Dalbygade 40D
6000 Kolding.

PS: Hvis du har behov for hjælp til bestilling af hotel i nærheden af Sofias Hus i København er vi dig gerne behjælpelige. Ring blot til Sofia Manning ApS på telefon 40 50 00 90 eller send mail info@sofiamanning.dk


Hvornår finder undervisningen sted?

I kursuskalenderen kan du se alle hold og undervisningsdage på både Coachuddannelsen i hhv. Kolding, Århus og København. MasterCoachuddannelsen er i København.


Hvordan kommer jeg med til en gratis introaften?

De gratis introaftener er for dig, der er nysgerrig på vores uddannelser, gerne vil vide mere eller endnu ikke helt har fået klarhed over, om vores uddannelse er den rigtige for dig. Her møder du både undervisere og kursister, får smagsprøver på, hvordan vi arbejder med coaching og mulighed for at stille de spørgsmål, der er vigtige for dig.

Du tilmelder dig ved at købe adgang for nul kroner i shoppen. Det er ikke nødvendigt at indtaste dine kreditkortoplysninger. Du kan se og tilmelde dig de kommende introaftener her.


Er Coach-uddannelsen ICF godkendt?

Sofia Mannings Coachuddannelse er en ACTP akkrediteret uddannelse (Accredited Coach Training Program) indenfor ICF. ICF (International Coach Federation) er en verdensomspændende interesseorganisation indenfor professionel coaching, der har sat standarder for, hvad der skal til for at kunne kalde sig coach på internationalt niveau.

ACTP godkendelsen er den højeste godkendelse og er et kvalitetsstempel for uddannelsesstedet i forhold til niveauet og den etiske standard. Med ACTP godkendelsen har du som coach langt nemmere ved at opnå en ICF certificering. Den er særligt brugbar, hvis du skal virke som coach i udlandet.

 
ACTP_BLACK.jpg

Betaling, vilkår og afbestilling?


Betaling foregår via fakturering. Du skal altså rette henvendelse til os på kontoret for at indskrive dig på en af vores uddannelser. Kontakt os på telefon 40 50 00 90 eller send os en mail på info@sofiamanning.dk 

Uddannelsesafgiften betales normalt i to rater. Første rate skal være Sofia Manning ApS i hænde senest 3 uger efter tilmelding. Anden rate skal være Sofia Manning ApS i hænde senest 5 uger inden afholdelse. Du har også mulighed for at betale uddannelsesafgiften i 4 rater; det koster kr. 1000 i administrationsgebyr.

Afbestilling skal ske skriftligt til Sofia Manning, Godthåbsvej 6a, 2000 Frederiksberg eller via mail info@sofiamanning.dk. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af uddannelsesafgiften. Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Ombytning af moduler: I tilfælde af sygdom o. lign. har du mulighed for at udsætte din deltagelse og tage det tilsvarende modul på den næstkommende uddannelse, vi udbyder. Vi pålægger et administrationsgebyr på kr. 500 for flytning af moduler.


Kan jeg få uddannelsen skattefrit?

Bruttolønsordningen, Lønomlægning eller Fleksibel Lønpakke dækker over muligheden for, at en medarbejder får et gode eller et produkt betalt af sin arbejdsplads over sin bruttoløn. Det vil sige, at din virksomhed betaler for uddannelsen og (delvist) trækker momsen fra. Prisen bliver trukket over din bruttoløn over eksempelvis et år, og du sparer derved skatten.

Vi gør opmærksom på, at dette oplyses som generel information om muligheden for denne ordning. For at få nøjagtig information om de betingelser, der skal være opfyldt, for at du kan få Coachuddannelsen betalt, foreslår vi, at du kontakter SKAT på tlf. 72 22 18 18. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til kontoret på tlf. 40 50 00 90 for yderligere information.