Har du fået svar på det hele?

Her på siden har vi forsøgt at samle svarene på de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende vores uddannelser.

Hvis du har ubesvarede spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os fra fra kl. 10-15 på telefon 70 22 35 92 eller sende en mail til info@manninginspire.com.


Hvor foregår det?

I København foregår undervisningen i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg. Lokalerne ligger i baggården, ring på ved porten for at komme ind. Vi kan tilbyde cykelparkering, men ikke bilparkering. Der er 2-timers parkeringszone på hele Frederiksberg. Metroen, Bus 2A, 8A og 74 stopper tæt ved os.

I Århus foregår undervisningen hos Business United, Mosevej 20B, 8240 Risskov.

PS: Hvis du har behov for hjælp til bestilling af hotel i nærheden af Sofias Hus i København er vi dig gerne behjælpelige. Ring blot til Manning Inspire på telefon 70 22 35 92 eller send mail info@manninginspire.com


Hvornår finder undervisningen sted?

I kursuskalenderen kan du se alle holdstarter og undervisningsdage på både Coachuddannelsen & Master Coachuddannelsen i både Århus og København.


Hvordan kommer jeg med til en gratis introaften?

De gratis introaftener er for dig, der er nysgerrig på vores uddannelser, gerne vil vide mere eller endnu ikke helt har fået klarhed over, om vores uddannelse er de rigtige for dig. Her møder du både undervisere og kursister, får smagsprøver på, hvordan vi arbejder med coaching og mulighed for at stille de spørgsmål, der er vigtige for dig.

Du tilmelder dig ved at købe adgang for nul kroner i shoppen. Det er ikke nødvendigt at indtaste dine kreditkortoplysninger. Du kan se og tilmelde dig de kommende introaftener her.

Coachuddannelsen

Prisen er kr. 39.499 ex. moms og inkluderer:

 • 5 moduler (Life & Busines integreret)

 • Mentorforløb

 • Onlineforløb med Sofia Manning

 • Kursusmateriale

 • Forplejning i undervisningstiden

 • Eksaminering & Certificering


Mastercoach

Prisen er kr. 42.995 ex. moms og inkluderer:

 • 5 moduler

 • 3 træningsdage

 • 1 aften med Sofia Manning

 • 3 aftener med Henriette Claydon-Smith

 • Mentorforløb

 • Kursusmateriale

 • Forplejning i undervisningstiden

 • Eksaminering & Certificering

PS: Hvis du er uddannet coach hos Manning Inspire, får du RABAT på Mastercoachuddannelsen, så du sparer kr. 5.495, og altså kan købe den for blot 37.500,- ex. moms.


Betaling, vilkår og afbestilling

Betaling foregår via fakturering. Du skal altså rette henvendelse til os på kontoret for at indskrive dig på en af vores uddannelser. kontakt os på telefon 70 22 35 92 eller send os en mail på info@manninginspire.com

Kursusafgiften betales normalt i to rater. Første rate skal være Manning Inspire i hænde senest 3 uger efter tilmelding. Anden rate skal være Manning Inspire i hænde senest 5 uger inden afholdelse. Du har også mulighed for at betale kursusafgiften i 4 rater, det koster kr. 1000 i administrationsgebyr.

Afbestilling skal ske skriftligt til Manning Inspire Godthåbsvej 6a, 2000 Frederiksberg eller via mail info@manninginspire.com. Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15% af kursusafgiften. Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50% i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Ombytning af moduler: I tilfælde af sygdom o. lign. har du mulighed for at udsætte din deltagelse og tage det tilsvarende modul på den næstkommende uddannelse vi udbyder. Vi pålægger et administrationsgebyr på kr. 500 for flytning af moduler.


Få uddannelsen skattefrit

Bruttolønsordningen, Lønomlægning eller Fleksibel Lønpakke dækker over muligheden for, at en medarbejder får et gode eller et produkt betalt af sin arbejdsplads over sin bruttoløn. Det vil sige, at din virksomhed betaler for uddannelsen og (delvist) trækker momsen fra. Prisen bliver trukket over din bruttoløn over eksempelvis et år og du sparer derved skatten.

Vi gør opmærksom på at dette oplyses som generel information om muligheden for denne ordning. For at få nøjagtig information om de betingelser, der skal være opfyldt for at du kan få Coachuddannelsen betalt, foreslår vi, at du kontakter SKAT på tlf. 72 22 18 18. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til kontoret på Manning Inspire på tlf. 70 22 35 92 for yderligere information.