Sofia Manning, 2018

Sofia Manning, 2018

Coaching er for mig en praktisk metode til at skabe resultater i virkeligheden.
— Sofia Manning
  • STIFTER OG INDEHAVER

Som 24-årig havde jeg en drøm. En drøm om at finde et meningsfuldt erhverv. En karriere der kunne inspirere mig og gøre en forskel for andre end mig selv. Jeg søgte lykken i USA og her stødte jeg på coaching, der dengang var helt nyt. Det blev svaret på det jeg søgte og lige siden har jeg brugt mit professionelle liv på at udbrede og udvikle coaching.

Jeg skrev min første bog Coaching (2004), fordi jeg brændte for emnet og fordi coaching ikke eksisterede i Danmark på det tidspunkt. Jeg satte barren højt. Mit mål var at introducere coaching i Danmark og med fare for at lokke Jante frem af skabet, var det ikke desto mindre dét, jeg gjorde.

Coaching blev ret hurtigt stort og jeg startede vores første Coachinguddannelse, som siden blev til flere, mange flere. I dag er Manning Inspire en veletableret og velrenommeret virksomhed. Jeg selv leder virksomheden, underviser på vores uddannelser, skriver bøger og optræder ofte i medier om netop emnet selvudvikling og coaching.

Jeg har således været en fast del af Go’ Morgen Danmarks Karrierepanel i 4 år, fast klummeskribent i Alt for Damerne i 5 år, haft mit eget ugentlige program på P1 og skriver for tiden fast i magasinet Chri Chri. Og så har jeg i øvrigt udtalt mig om coaching og selvudvikling i Børsen, Berlingske Tidende, Politiken, Jyllandsposten, Cafe HACK, Femina, LIV, Psykologi, Fit Living, diverse fagblade og meget mere.

Jeg er forfatter til bestseller-bøgerne Coaching (2001), Hvad venter du egentlig på? (2009), Personlig Karma (2011) sammen med Christian Stadil, Hvad vil du virkelig? (2013) sammen med Mie Kaae og senest Mit Hemmelige Forhold Til Mad (2015).

Sådan mere officielt er jeg uddannet Bachelor i Dansk. Jeg har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien. Derudover har jeg et hav af større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet.

Privat har jeg to børn og en dejlig mand og deler i øjeblikket tiden mellem København og vores olivenmølle i de Andalusiske bjerge.