Metoder der virker på den lange bane...

Hvordan ville det være at vide præcis, hvad der skal til for at omsætte din viden om sundhed til resultater der kan ses, måles - og især mærkes? 

Mange af vores studerende har prøvet flere vægttabs-metoder, end de orker at tænke på, så de er allerede en slags selvlærte eksperter udi mad og sundhed.

Og en stor andel arbejder allerede professionelt med mennesker og sundhed som kostvejleder, ernæringsekspert, sundhedsplejerske, læge, terapeut eller noget helt sjette. De ved allerede SÅ meget. 

Men Madmentoruddannelsen er noget helt andet, end eksempelvis undervisning i kostsammensætning. Det er en uddannelse i psykologien bag.

Alt for mange mennesker lider i årevis under et anstrengt forhold til mad, vægt og krop. Det fylder alt for meget i deres tanker, ja i deres liv.

De har brug for en Madmentor, der kan guide dem til at blive venner med kroppens signaler i stedet for at kæmpe imod dem.

En Madmentor, der forstår mekanismerne bag at spise på følelser, og hvorfor det ikke bare handler om at lukke munden og lette røven.

En som kan sætte dem fri - ikke bare fra et problematisk spisemønster - men også fra kropsskam og den selvlede der følger med. At få et frit forhold til mad, er at få livet tilbage. 

En Madmentor forstår mekanismerne bag at spise på følelser, og hvorfor det ikke bare handler om at lukke munden og lette røven.