MODUL 1

[ 12-13-14 AUGUST 2019 ]

"Dig som Madmentor"

Du får et klart billede af rollen som coach, rådgiver og mentor - og hvordan du bruger de forskellige roller i dit arbejde.  

Du finder dine unikke egenskaber som Madmentor, og ser hvordan dine personlige erfaringer og eventuel faglige viden er din styrke.

Du lærer hvordan mennesker saboterer deres sundhed, og hvordan du stopper selvsabotagen gennem arbejde med klientens tanker, følelser, krop og spisemønstre.

Du bliver introduceret til kroppen som det bedste værktøj til at afsløre ubevidste mønstre. 

Og så lærer du Madmentor coachingmodellen, som sikrer, at du gør en forskel for folk, der kæmper med deres forhold til mad.


MODUL 2

[ 23-24-25 SEPTEMBER 2019 ]

"En slank mentalitet – når det bliver usundt at være sund"

Du lærer, hvor grænsen går mellem sundt og usundt, normalt og unormalt, så du kan at spotte, hvornår der er tale om forstyrret spisning.

Vi sætter fokus på tvangsoverspisning og tvangsunderspisning og alle de forstyrrede måder at spise på, der ligger midt imellem.

Du lærer de dynamikker, der udløser madafhængighed, og du lærer at bruge evidensbaseret metoder til at bryde med madafhængigheder. Herunder: Madmentormodellen, mekanisk spisning, eksternalisering, meditation og visualisering.

Du lærer at finde din klients regler og overbevisninger, og hvordan du når ind til den bagvedliggende længsel, som klienten tror, slankekuren opfylder. Og du lærer at bryde de regler og overbevisninger, så klienten kan foretage en reel forandring.

Du lærer, hvordan en Madmentor™ arbejder med sundhed, ernæring og vægttab, uden at det aktiverer forstyrret spisning.


MODUL 3

[ 6-7-8 NOVEMBER 2019]

 

"Mærk din krop - mærk din sult"

Du lærer, hvordan du arbejder med din klients negative kropsopfattelse i praksis.

Du lærer, hvad der kendetegner en positiv kropsopfattelse, og hvordan det påvirker klientens selvfølelse og måde at spise på.

Du lærer hvordan man arbejder med kroppen og ikke imod den. Og hvordan man giver slip på ideen om, at kroppen skal holdes i stramme tøjler og kontrolleres med diverse slankekure og madregler.

Du lærer, hvad der forstyrrer menneskers naturlige sult- og mæthedsregulering, og hvordan man kan lytte til kroppens signaler og genetablere den helt naturlige fornemmelse for sundhed.

Du lærer, hvad intuitiv spisning er, og hvordan du kan guide dine klienter fra kontrol til frihed.


MODUL 4

16-17-18 DECEMBER 2019 ]

"Mærk dig selv - mærk dine følelser"

Du får værktøjer til at stoppe med at spise på følelser, fordi det er dem, der styrer os, når vi spiser for meget eller for lidt eller forkert.

Du lærer, hvordan følelser og tanker og spisning er tæt forbundet, og hvordan du arbejder med klientens kognitioner og motivationssystemer.  

Du lærer at bruge Mindfulness i Kognitiv Adfærdsterapi, som f.eks. Acceptance and Commitment Therapy (ACT) og Compassion Focused Therapy (CFT).

Du lærer, hvordan man som Madmentor arbejder med menneskers selvværd og skamfølelser, og du vil lære, hvordan dine klienter opnår større selvaccept, bedre selvværd og større kærlighed til sig selv.


MODUL 5

[ 10-11-12 FEBRUAR 2020 ]

"Madmentor i praksis"

Du bliver klædt på som Madmentor, og får en klar plan for, hvordan du vil bruge din rolle som Madmentor™ og hvad der er muligt på den anden side af et anstrengt forhold til mad.

Du lærer, hvordan du tilrettelægger dine sessioner, hvordan du gennemfører, og hvordan du hjælper dine klienter i mål med et normalt forhold til mad og krop.

Med udgangspunkt i din egen madrejse, kigger vi fremad og skaber din forretningsplan.


"Prøve og certificering"

Certificeringen sker i forlængelse af modul 5, hvor du gennemfører en mentorsession med en af dine medkursister, og du vil få feedback bagefter fra din eksaminator.

Vi fejrer din certificering med uddeling af Madmentor certifikater – og mon ikke holdet arrangerer en fælles afslutningsfest samme aftenTilmelding til madmentoruddannelsen

Kontakt venligst kontoret på info@sofiamanning.dk eller ring 70223592.