Back to All Events

Coach Club, intromøde i Aarhus

  • Business United 20B Mosevej Risskov, 8240 Denmark (map)

Coach Club kommer endelig til Aarhus!

Hos Manning Inspire ved vi af erfaring, at mange både under og efter deres uddannelse hos os, gennemgår en stor og vigtig udvikling, og mange af vores studerende udtrykker ofte, at de har interesse i at være en del af et udviklende netværk i tiden efter deres certificering hos os.

Indtil nu har vi tilbudt netværket i København, men nu kan vi endelig tilbyde et Coach Clubmedlemskab til de af vore kursister, der har taget deres uddannelse i Aarhus. 

Kom til intromøde om Coach Club og hør, hvordan dit medlemskab kan være en rampe for dig, som er blevet certificeret coach hos Manning Inspire, og som ønsker de bedste betingelser for din fortsatte faglige og personlige udvikling.

Intromødet er gratis, men tilmelding er nødvendig.