Back to All Events

MasterCoach Uddannelsen, introaften i Aarhus

  • Business United 20B Mosevej Risskov, 8240 Denmark (map)

Introaften om MasterCoach Uddannelsen i Aarhus - for dig, der allerede er uddannet coach og vil lære at coache på MasterCoach-niveau.

Vores klare mission er at uddanne de bedste MasterCoaches i verden. Forskellen på en dygtig Coach og en MasterCoach er, at en MasterCoach selv har gået vejen. Det vil sige: selv har gennemgået den transformerende, personlige udvikling, som mange mennesker søger, og som de kan modtage og gennemgå i samarbejdet med en MasterCoach.

Den største forskel i undervisningsformen fra Coachuddannelsen til MasterCoach uddannelsen er, at DU er meget mere på banen. Vi er færre deltagere på MasterCoach uddannelsen, og vi følger dig tæt i din personlige udvikling. 

 

 

 

 

 

Vi vil udfordre og støtte dig, give dig en personlig praksis at arbejde med derhjemme mellem modulerne, og du vil coache og få feedback kontinuerligt gennem hele uddannelsen. 

På Manning Inspires MasterCoach uddannelse får du en helt ny værktøjskasse, en teoretisk overbygning og en transformerende proces, som du kan bruge resten af dit liv, fagligt såvel som privat.

Kom og mød underviserne og tidligere uddannede MasterCoaches til en snak om, hvorfor DU skal være MasterCoach, og hvad du kan bruge det til.

Introaftenen finder sted 27. september 2017 fra kl. 17.30-19.30 hos Business United, Mosevej 20B, 8240 Risskov, Aarhus.

Deltagelse er gratis, men tilmelding er nødvendig. 

Earlier Event: September 22
Madmentor Introaften i aarhus