Back to All Events

Coachuddannelsen, introaften i Kbh

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

Hos Manning Inspire oplever vi gang på gang, hvordan coaching kan medføre enorme ændringer i et menneskes liv. Og det gør det, fordi man på vores Coachuddannelse ikke alene lærer at coache andre til at få et liv, der er spændende, kreativt og meningsfuldt, men også fordi, man i sit eget liv kommer til at opleve en større harmoni og selvforståelse. Derudover kan du som coach også skabe dig en karriere, hvor du hele tiden udvikler dig personligt gennem dit job, og hvor du vil opleve en høj grad af frihed, kreativitet og meningsfuldhed. 

Har du lyst til at vide mere om coaching, og hvordan vores Coachuddannelse kan give dig nye perspektiver i livet? Og vil du gerne finde svar på; 

  • Hvad coaching egentlig er?
  • Hvem der har brug for coaching?
  • Hvordan du bruger coaching i dit liv?
  • Hvorfor det virker?

Så kom til introaften og bliv klogere! Vi giver en smagsprøve på, hvad coaching indebærer, og hvad du får på Manning Inspires Coachuddannelsen, når vores undervisere og tidligere kursister kommer ind i Sofias Hus for at fortælle dig, hvad uddannelsen kan gøre for dig i dit liv. Kom og få at vide, hvordan Manning Inspires Coachuddannelse kan ændre dit liv, og hvorfor den er en af landets mest efterspurgte og anerkendte! Vi glæder os til at se dig!

Introaftenen er gratis, men tilmeldning er nødvendig. 

Earlier Event: August 8
Workshop med Sofia Manning