Back to All Events

MasterCoach Uddannelsen, introaften i KBH

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

En aften for dig, der allerede er uddannet coach og som vil lære at coache på MasterCoach niveau. Vores klare mission er at uddanne de bedste MasterCoaches i verden. Forskellen på en dygtig Coach og en MasterCoach er, at en MasterCoach selv har gået vejen. Det vil sige, at de selv har gennemgået den transformerende, personlige udvikling, som mange mennesker søger, og som de kan gennemgå i samarbejdet med en MasterCoach.

Den største forskel i undervisningsformen fra Coachuddannelsen til MasterCoach Uddannelsen er, at DU er meget mere på banen; Vi er færre deltagere på MasterCoach Uddannelsen, og vi følger dig tæt i din personlige udvikling. Vi vil udfordre og støtte dig, give dig en personlig praksis at arbejde med derhjemme mellem modulerne, og du vil coache og få feedback kontinuerligt gennem hele uddannelsen. 

 

 

På Manning Inspires MasterCoach Uddannelse får du en helt ny værktøjskasse, en teoretisk overbygning og en transformerende proces, som du kan bruge resten af dit liv, fagligt såvel som privat.

Kom og mød underviserne og allerede uddannede MasterCoaches til en snak om, hvorfor DU skal uddanne dig til MasterCoach.

Dato og tid:
14. juni 2017 kl. 17.30-19.30

Adresse:
Sofias Hus, Godthåbsvej 6a, Baghuset, 2000 Frederiksberg