Back to All Events

Barselscafe i Sofias Hus

  • Sofias Hus Godthåbsvej 6a (map)

Barselstiden er for mange en tid, hvor man trækker stikket ud og man får tid til at reflektere over, hvordan ens liv skal være fremover. Og derfor lander ens værdier også ofte et andet sted, end man havde troet. Pludselig er arbejdet måske ikke længere din førsteprioritet, og det kan være, du længes efter at strikke din karriere og dit familieliv anderledes sammen.

Du er blevet mor, og det fylder. Et faktum der er helt naturligt og helt okay. 
Men du er stadig også dig, og du har måske efter, du har fået et barn, fået nye ideer, drømme og tanker om, hvordan du gerne vil have, at dit liv skal være fremover.

Måske er du; 

  • Blevet i tvivl om, du vil fortsætte på dit arbejde efter barslen? 
  • Fyldt op af tanker om, hvad for et liv du gerne vil leve, men kan ikke sætte dig fast på noget konkret? 
  • Stresset og lidt klemt? 
  • Usikker i din nye rolle som mor 
  • Klar over at din hverdag bliver nødt til at ændre sig

I Sofias Hus afholder vi for første gang barselscafe, hvor vi sætter fokus på dig. Dig som person, og ikke "kun" dig som mor. Her fortæller vores oplægsholder Anette Borgen om, hvordan du kan komme nærmere dig selv og dine drømme for livet efter, du er blevet mor. Kom og lyt, bliv klogere og vær med til Sofias Hus' første barselscafe, der finder sted den 12. juni fra kl. 10-12 i Sofias Hus' Cafe, hvor det er muligt at købe kaffe og kage.

Hvis du ingen børn har og synes du alligevel, at barselscafeen lyder spændende, er du mere end velkommen. Vær dog blot opmærksom på, at der sandsynligvis vil være en masse søde babyer. 

Pris: 99 kroner
Sted: Sofias Hus, baggården
Godthåbsvej 6a, Frederiksberg
Tid: 10-12 d. 12. juni 2017

 

 

 

 

 

 

 

Later Event: June 12
Madmentor, introaften