Back to All Events

30/6-2/7: Retreat: Intimacy - the guiding principle


  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

Hvordan ville dit liv se ud, hvis du først og fremmest lod dig guide af intimitet?

Der er hundredevis af måder, vi kan undgå at være i kontakt med os selv og andre; Når vi dagligt bliver spurgt, hvordan vi har det og vores svar intet afslører om, hvad vi i virkeligheden føler. Når vores evne til at tolerere smerte i vores forhold og i vores arbejdsliv er så høj, at det kræver et sammenbrud før det får vores opmærksomhed. Når vi har sex, selvom vi egentlig ikke har lyst. 

Dette retreat med Roxana Padmini handler om de fine detaljer, der findes i det at relatere til os selv på en daglig basis. For når vi kan det, får vi ofte et nyt perspektiv i forhold til at relatere til os selv og andre. Et perspektiv, der lader intimitet og ægte selvudfoldelse være kernen i vores liv. Et perspektiv, som giver os kontakt med vores helhed, med vores vildeste drømme og vores sødeste begær, og på den måde giver os lov til virkelig at være os selv.

Program 

Prisen vi betaler – Relationer og selvopofrelse
Hvordan giver du dig selv væk? Giver du for meget af dig selv for at holde på en relation? For at gøre en anden tilfreds? Siger du ja, når du i virkeligheden hellere ville sige nej og omvendt?

Lær hvordan intimitet med dig selv kan ændre disse mønstre omkring selvopofrelse og frigøre din egen autencitet.

Lyt med kroppen
At lytte er stadig et uopdaget og forandrende værktøj for mange. Det at lytte med hele kroppen bringer ny information frem i lyset, samt en instinktiv forståelse. At lytte på denne måde skaber en selvforståelse, empati og en dybere kontakt med andre.

Lær hvordan du kan forholde dig til dig selv og andre på måder, der afslører de skjulte strømninger i kommunikationen mellem andre og dig selv.

Bliv der, bliv der, bliv der
At være i kontakt og blive ved med at være i kontakt med os selv og med andre kræver øvelse. For eksempel meditation og øjebliksøvelser.

Lær om den gode kommunikation, og hvordan det kan bringe dig tættere på at være dig selv.

Den feminine udtryksform og det guddommelige
Den skæve del af spiritualiteten. Her lader vi os inspirere af tantriske billeder af det guddommelige og feminine.

Lær hvordan du kan finde følelsen af velsignelse og ro.

Ægte kærlighed – an inside job
Kan ægte kærlighed være noget, vi er skabt til at finde inde i os selv? Hvor ofte venter vi på, at en anden fylder os med kærlighed? Er der en forbindelse mellem den kærlighed, vi længes efter og den adskillelse mange mennesker har til spiritualiteten? Kunne en genforening mellem vores isolerede selv og vores spirituelle helhed i virkeligheden være den soulmate, vi drømmer om? Er det The Great Intimacy? 

Praktisk

Pris: 4.600

Tid: 
Retreatet finder sted fra den 30. juni til den 2. juli. 
Fredag den 30. fra kl. 18-21
Lørdag den. 1. fra kl. 10-21
Søndag den 2. fra kl. 9-17 

Sted: 
Sofias Hus
Godthåbsvej 6A
2000 Frederiksberg 

Forplejning: 
Fredag bliver der serveret kaffe, the og snacks
Lørdag bliver serveret frokost, eftermiddagskage, samt aftensmad
Søndag bliver der serveret frokost og eftermiddagskage 

Bemærk: Retreatet er kun for kvinder

Later Event: August 3
Hvad venter du egentlig på?