Back to All Events

The Goddess of Permission

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

The Goddess of Permission
- En workshop kun for kvinder


Hvor holder du dig selv tilbage? Er det, når du går efter dine mål? Når du skal udtrykke dine følelser? Når du skal sætte ord på dine tanker? I kærlighedsanliggender, og når du er seksuelt intim? Eller sker det i dit kreative virke?

 

Denne workshop med Roxana Padmini handler om, at du insisterer på at mærke den kraft, der ligger i at tillade dig selv at udtrykke dig fuldt ud. At eje den power – og begynde at gå vejen mod opfyldelsen af dine længsler.  

 

Det handler om at få set og helet de lag i os, som står i vejen for, at vi får handlet. Lagene kan handle om frygt; om at vi er gået i stå; det kan handle om manglende selvværd; at vi sætter andre før os selv – eller at vi simpelthen ikke ved, hvad vi i virkeligheden gerne vil.

Uanset hvordan lagene ser ud, vil du lære, hvordan du fjerner de ”sten”, der ligger på din vej.

Om dine længsler er af en simpel eller mere kompleks karakter, om de er blide eller vilde, store eller intime, så udgør de en gylden tråd ind til din sjæls natur. Vores længsler er budbringere, som beder os om at vise verden, hvem vi virkelig er og insistere på glæden. 

Så tillad dig selv at have længsler! Din livsglæde afhænger af det!

Om underviseren
Roxana Padmini er healer og underviser i personlig udvikling. Roxana tilbyder en til en-sessioner, ligesom hun underviser større grupper på retreats, hvor hun underviser i tantrisk praksis og meditation med det formål at løse op for vores ofte komplicerede forhold mellem hjerte, krop, seksualitet og sjæl.

Praktisk information
- Workshoppen er kun for kvinder
- Workshoppen finder sted i Sofias Hus, Godthåbsvej 6a, 2000 Frederiksberg kl. 12-17
- Prisen inkluderer en let frokost
- Roxana Padmini underviser på et letforståeligt engelsk

Prisen for workshoppen er 1.200 kr.
(en let frokost er inkluderet)