Back to All Events

Bliv Madmentor: Introaften i Kbh

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

Kom og hør, hvordan du kan få et frit forhold til mad og blive en mentor for andre. Hovedkræfterne bag Madmentor uddannelsen, Marie Steenberger og Sofia Manning, fortæller denne onsdag aften, hvordan man som Madmentor kan hjælpe mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Få at vide, hvorfor det at få et frit forhold til mad er at få livet tilbage. Og få samtidig information om, hvad Madmentoruddannelsen kan gøre for dig personligt og for din karriere. Eventen er gratis og du kan tilmelde dig lige her. Begrænset antal pladser. Du tilmelder dig samtidig email nyhedsbrevet

Introaftenen er gratis,
men tilmelding er nødvendig.

Earlier Event: March 25
Succes med parcoaching