Back to All Events

GRATIS foredrag med DK's eneste stylist og MasterCoach i ét, Tini Owild

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

BESKED 21. februar:
Der har været en overvældende interesse for dette gratis foredrag. Alle pladser er nu taget, og vi har derfor lukket for yderligere tilmeldinger.

Tini lærte Sofia Manning at stole på sin egen stil.

I sin tid, da Sofia begyndte at holde foredrag (og var meget nervøs) havde hun brug for at føle sig virkelig godt tilpas. I sig selv. Og selvom det også skal komme indefra, havde hun også både brug for, og lyst til, at få det “ydre” til at stemme overens med det “indre”.

Så Sofia tog fat i Tini Owild. Hun er stylist og hun havde mødt hende som kursist på vores coaching uddannelse.

Tini er også en af Danmarks mest kendte stylister. Hun har stylet et utal af erhvervsledere, skuespillere, politikere og sangere og er forfatter til bestseller-bøgerne ’Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil’ og ’Fra ok til lækker’.

Og hun har gjort en kæmpe forskel for Sofia!

Kender du typen, der kan det der med at ligne en million. Skille sig ud. På den lækre måde. Hun kan få alt ud af intet. Meget ud af lidt. Vi har alle sammen sådan en i omgangskredsen. En veninde, en søster, en kollega, der oser af kant og personlighed - der har den der WAUW-faktor. Det er misundelsesværdigt, ja. Men der er ingen grund til at gå helt i sort over det.
 

Mød Tini Owild, som kommer til Sofias Hus og holder et GRATIS foredrag torsdag den 2 marts kl. 19.00 - 20.30

Hendes overbevisning er at: Alle kan få følelsen lækkerhed uagtet alder, højde, drøjde og budget! Hvordan, vil hun gerne dele med dig, dine kollegaer og veninder!

Giv dig selv en sjov og interessant aften, hvor Tini kommer med en masse tips til, hvordan du med få ting kan skabe stor forandring med det, du allerede har i garderoben, være med på trenden – uden at komme til at ligne en karikatur af Sarah Jessica Parker. Ja, hvordan du kan føle dig lækker, lige præcis som du er.

Om Tini Owild:

Tini er fulgt af tusindvis af kvinder og er en toptrænet underviser, foredragsholder og eventmager.

  • Forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” fra forlaget Thaning & Appel samt bogen ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.
  • I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches på sit eget academy.

Tini har bl.a. holdt foredrag og workshops for virksomheder som Ernst & Young, Horten, L´oreàl, Nivea, Profil Optik, Blicher/Fuglsang og tøjkæden Nielsens. Tini har desuden været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

 

Earlier Event: February 28
Eksistentiel coaching
Later Event: March 5
The Goddess of Permission