Back to All Events

(NB: EVENT FLYTTET TIL 29.3) Healing and Awakening The Soul

  • Sofias Hus Godthåbsvej, 6A Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

RETTELSE: EVENTET ER FLYTTET TIL DEN 29.3.
TILMELD DIG DET NYE EVENT HER:  

 

 

Vil du gerne i kontakt med din kerne, føle dig hel, føle mere frihed fra din fortid og flere muligheder for din fremtid? Så meld dig til denne gratis workshop, men Sofia Mannings læremester, Roxana Padmini. 

For at kunne forvandle os selv og vores liv på et fundamentalt niveau, bliver vi nemlig nødt til at begynde med en vision for det liv, vi gerne vil have, en vision, der når ind i sjælen. Først fra dette perspektiv kan vi forstå de gaver, som healing og awakening kan give os. 

Tilmeld dig workshoppen, hvis du vil; 

  • Høre mere om, hvad healing egentlig er 
  • Forstå, hvad spirituel awakening er
  • Forstå, hvad vi har sovet fra og hvad vi vågner op til
  • Høre mere om, hvordan healing og awakening kan give dig mere frihed

Om underviseren:
Roxana Padmini er healer og underviser i personlig udvikling. Roxana har studeret hos Jason Shulman i over 10 år. Hun tilbyder en til en-sessioner, ligesom hun underviser større grupper på retreats, hvor hun underviser i tantrisk praksis og meditation med det formål at løse op for vores ofte komplicerede forhold mellem hjerte, krop, seksualitet og sjæl. Læs mere om hende på www.thegreatintimacy.com
 

Eventen er gratis, men tilmelding er nødvendig.