Back to All Events

(NB: FlYTTET TIL 30/3) Soul dialogues den 22 marts

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

RETTELSE: EVENTET ER FLYTTET TIL DEN 30.3. TILMELD DIG HER: 


Denne workshop byder på refleksioner, øvelser og meditationer, der tilgodeser vores længsel efter det spirituelle – i en nutidig form

At længes efter det spirituelle kan være en udfordring i det 21. århundrede. Mange af os har fjernet os fra det religiøse, som engang nærede og formede livet for vores forældre og bedsteforældre. Alligevel er der noget i vores hjerter, der længes efter at kende til livets dybere lag; Vi længes efter efter at føle en forbundethed, der rækker ud over vores umiddelbare hverdag, og vi længes efter at modtage inspiration, der rører og antænder vores allerinderste.

Denne workshop baserer sig på uddrag fra Jason Shulmans ”Receiving God”. Uddragene fungerer som tankevækkende åbenbaringer, der viser moderne søgende en klar visdom – uanset religiøst (eller ikke-religiøst) ståsted.

Jason Shulman er en moderne, spirituel lærer. Gennem sit arbejde giver han os et dybtgående perspektiv på den menneskelige bevidsthed, egoets natur og formål, healing og oplysning.

Workshoppen ledes af Roxana Padmini, der taler et letforståeligt engelsk.

Om underviseren
Roxana Padmini er healer og underviser i personlig udvikling. Roxana har studeret hos Jason Shulman i over 10 år. Hun tilbyder en til en-sessioner, ligesom hun underviser større grupper på retreats, hvor hun underviser i tantrisk praksis og meditation med det formål at løse op for vores ofte komplicerede forhold mellem hjerte, krop, seksualitet og sjæl. Læs mere om hende på www.thegreatintimacy.com

Adresse
Kurserne afholdes i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg.

Workshoppen koster 249 kr.