Back to All Events

Soul dialogues 1

  • Sofias Hus 6 Godthåbsvej Frederiksberg, 2000 Denmark (map)

Dette er den første i rækken af seks studiegruppeaftener under overskriften ”Soul dialogues - the language of freedom”, som kan nydes enkeltvis eller samlet. Hver aften tager udgangspunkt i et nyt tekstafsnit, og har således sit eget tema – men der kan blive refereret til indhold fra de tidligere aftener.

At længes efter det spirituelle kan være en udfordring i det 21. århundrede. Mange af os har fjernet os fra det religiøse, som engang nærede og formede livet for vores forældre og bedsteforældre. Alligevel er der noget i vores hjerter, der længes efter at kende til livets dybere lag; Vi længes efter efter at føle en forbundethed, der rækker ud over vores umiddelbare hverdag, og vi længes efter at modtage inspiration, der rører og antænder vores allerinderste.

Hver studiegruppeaften koster 249 kr. inkl. moms. Aftenerne købes enkeltvis.

Soul Dialogues 1


Kursusrækken byder på refleksioner, øvelser og meditationer, der tilgodeser vores længsel efter det spirituelle – i en nutidig form. Kurserne tager udgangspunkt i uddrag fra Jason Shulmans ”Receiving God”. Uddragene fungerer som tankevækkende åbenbaringer, der viser moderne søgende en klar visdom – uanset religiøst (eller ikke-religiøst) ståsted.


 

 

 

Jason Shulman er en moderne, spirituel lærer. Gennem sit arbejde giver han os et dybtgående perspektiv på den menneskelige bevidsthed, egoets natur og formål, healing og oplysning.

Kurserne ledes af Roxana Padmini, der taler et letforståeligt engelsk.

Om underviseren
Roxana Padmini er healer og underviser i personlig udvikling. Roxana har studeret hos Jason Shulman i over 10 år. Hun tilbyder en til en-sessioner, ligesom hun underviser større grupper på retreats, hvor hun underviser i tantrisk praksis og meditation med det formål at løse op for vores ofte komplicerede forhold mellem hjerte, krop, seksualitet og sjæl. Læs mere om hende på www.thegreatintimacy.com

Adresse
Kurset afholdes i Sofias Hus, Godthåbsvej 6A, 2000 Frederiksberg.


Earlier Event: February 7
Polaritet mellem det maskuline og feminine
Later Event: February 14
Celebrating Your Own Heart