Back to All Events

Bliv Madmentor: Introaften i Kbh

  • Sofias Hus Godthåbsvej 6A 2000 Frederiksberg (map)

Kom og hør, hvordan du kan få et frit forhold til mad og blive en mentor for andre. Hovedkræfterne bag MadMentor uddannelsen, Marie Steenberger og Sofia Manning, fortæller denne onsdag aften, hvordan man som MadMentor kan hjælpe mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Få at vide, hvorfor det at få et frit forhold til mad er at få livet tilbage. Og få samtidig information om, hvad MadMentor uddannelsen kan gøre for dig personligt og for din karriere. Eventen er gratis og du kan tilmelde dig lige her. Begrænset antal pladser. Du tilmelder dig samtidig email nyhedsbrevet

Later Event: March 13
I dialog med kroppen