Back to All Events

Bliv Madmentor: Introaften i Aarhus

  • Business United Mosevej 20b 8240 Risskov, Aarhus (map)

Kom og hør, hvordan du kan få et frit forhold til mad og blive en mentor for andre. Hovedkræfterne bag Madmentor uddannelsen, Marie Steenberger og Sofia Manning, fortæller denne onsdag aften, hvordan man som Madmentor kan hjælpe mennesker, som kæmper med overspisning, underspisning, trøstespisning, negativ kropsopfattelse eller madafhængighed.

Få at vide hvorfor det, at få et frit forhold til mad, er at få livet tilbage. Og få samtidig information om, hvad Madmentoruddannelsen kan gøre for dig personligt og for din karriere. Eventen er gratis og du kan tilmelde dig lige her. Begrænset antal pladser.

*Du tilmelder dig samtidig email nyhedsbrevet.

 

 

Introaftenen er gratis,
men tilmelding er nødvendig