Back to All Events

I dialog med kroppen

  • Sofias Hus Godthåbsvej 6A 2000 Frederiksberg (map)

Få værktøjer til at åbne for heling af splittet mellem krop og sind.

Bestemte følelser eller handlinger var engang så konfliktfyldte at udtrykke, at vi måtte lære at stoppe dem, eller opgive dem. På et tidspunkt i løbet af vores udvikling lærer vi faktisk at kontrollere vores kropslige impulser og følelser med vores tænkning. 

Vi lærer at sige et indre “NEJ“ til vores egne kropsfornemmelser.

For mange af os udvikler det sig til mere eller mindre permanente kropslige hæmninger, der har den bivirkning, at de lukker for kroppens livfuldhed, sanselighed og visdom.

 

Samtidig lever vi i en kultur og tidsalder, der vægter mental viden og ydre resultater over sanselighed, lyrik, nydelse og forbundethed, hvilket stressstatistikken er et tydeligt tegn på. Så for en del af os er problemet, at vi ikke har erfaring med at være i relation med os selv og andre, mens vi sanser kroppen og udtrykker os.

Denne aften undersøger vi, hvordan vi kan bringe os i dialog med kroppen og åbne for den spontanitet, visdom og livfuldhed, der findes dér. Endelig vil vi se på, hvordan vi som coaches kan inddrage kroppen i vores professionelle klientarbejde.

Underviser på workshoppen er Niklas Thrane.

Prisen for denne fire timers workshop er 370 kr. inkl moms.

Earlier Event: March 9
Bliv Madmentor: Introaften i Kbh
Later Event: March 15
Soul dialogues den 15 marts