logo-symbol.png
IVÆRKSÆTTER COACH


FORM OG INDHOLD

Her lærer du, hvordan du skaber værdi for dit publikum og gør dit produkt levende, sammenhængende og struktureret. Du får styr på din form og indholdet i dit produkt, og du bliver afklaret omkring, hvor du gerne vil ligge i markedet, hvem du gerne vil tale til, og hvad der driver din ambition.

Undervisningen er tilrettelagt, så du bruger dit eget produkt som case. Du kommer til at arbejde videre med din egen idé, mens du modtager undervisning i de bagvedliggende metoder. På den måde kan du komme videre med dit projekt med det samme.

Du lærer de grundlæggende greb, du skal bruge for at skabe en god og balanceret struktur i din undervisning. Du bruger grebene konkret i forhold til det format, du arbejder på – og du får indsigt i skabeloner, som sikrer dig succes, når du i fremtiden skal udvikle din forretning og prøve kræfter med andre undervisningsformater.

Du arbejder med lanceringen af dit produkt, hvordan du planlægger og eksekverer en kampagne, hvordan du med fordel bruger mailinglister, nyhedsbreve og sociale medier, og du bliver klar på din salgsstrategi.

Du lærer bl.a.:

 • Bliv din egen autoritet – tror du på dit produkt?

 • Sådan sammensætter du dine kompetencer til et virkeligt godt produkt

 • Sådan skaber du indhold, der bliver godt modtaget af kunderne

 • Sådan aktiverer du al din kreativitet

 • Sådan sorterer, strukturerer og prioriterer du dit indhold - og gør det til det bedste på dit felt

 • Balancen mellem teori, demoer og øvelser som underviser

 • Find - og kend - din målgruppe

 • Salgsstrategi

 • Skab dit brand og din brand story

 • Sådan skaber du en kampagne - fra planlægning til eksekvering

 • Sådan får du succes med mailinglister og nyhedsbreve

 • SoMe - Sociale Medier, der passer til netop dit produkt


HVEM ER DU?

Du er i forvejen certificeret coach ved Sofia Manning eller anden godkendt coach udbyder, og du ønsker at få succes med din forretning og hjælpe andre til at få det samme.

Har du en uddannelse indenfor den menneskelige psykologi, som ikke er en coachuddannelse, så kontakt kontoret for optagelse på uddannelsen.  


FORLØB - 2 MODULER

Al undervisningen foregår efter Sofia Mannings undervisningsmetode: Teori, demo, praksis og integration.

Uddannelsen forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17 i Sofias Hus på Frederiksberg med Sofia Manning som underviser.

Alle fire undervisningsdage skal være gennemført og eksamen bestået for, at du kan modtage et bevis på, at du er uddannet Iværksætter Coach.


PRIS

Investering pr. overbygning på Master Niveau er kr. 12.496,- excl. moms inkl. materiale, forplejning og certificering.

Samlet investering for 4 overbygninger til Master Niveau er kr. 49.984,- excl. moms. Bestiller du alle 4 samtidig, sparer du 5.000,-.  Samlet pris kr. 44.984,- excl. moms.


ØVRIG PRAKTIK

 Al undervisning foregår i Sofias Hus på Frederiksberg og forløber over 2 x 2 dage fra kl. 9-17.

Modulerne udbydes 1 x årligt. Enkelte af dem muligvis 2 x årligt.

Både det obligatoriske og dine øvrige valg af overbygninger på Master Niveau kan tages i vilkårlig rækkefølge.

For at blive Mastercoach skal du aflevere en skriftlig opgave efter hver overbygning på Master Niveau samt bestå en mundtlig certificering i forlængelse af det obligatoriske Mastercoach-modul. 

Se datoer for undervisning og inspirationsaftener her >


RAMMERNE

Sofias Hus er en smuk gammel fabriksejendom på Frederiksberg, beliggende centralt kun 7 min. fra Rådhuspladsen på cykel og nemt tilgængeligt med offentlig transport. Huset ligger tilbagetrukket i ro og fred fra byens larm, her er masser af lys og på alle måder højt til loftet.

Sofias Hus er istandsat og indrettet enkelt og stilfuldt med sans for den industrielle æstetik på en måde, der ikke "støjer", men skaber de helt særlige rammer for din uddannelse.


FORPLEJNING - KOGEKUNST FRA EGET KØKKEN

Der er fuld forplejning på alle undervisningsdagene og også her gør vi os umage, for det hele bliver tilberedt og anrettet med kærlighed og kreativitet af vores egen kok. Vores køkkenprofil er let, grøn og moderne og det vi byder på er:

I formiddagspausen - kølige forfriskninger og frugt

Frokost - sund forkælelse på første klasse

I eftermiddagspausen - kølige forfriskninger og desuden lidt sødt

Vores café i forhuset sælger kvalitetskaffe, the i alle farver, friskpressede juices, snacks og søde sager og i øvrigt også lækker morgenmad allerede fra klokken 8:00 i hverdagene. Caféen fungerer som vin- og tapasbar om aftenen.


FAQ