Hvad siger deltagerne?”Skøn, skøn rejse. Der er ingen tvivl om, at jeg har fået fyldt værktøjsbæltet! Men det har også været en enorm personlig rejse. Jeg er bestemt allerede en bedre version af mig selv, og jeg glæder mig til at hjælpe andre med også at blive en bedre version af dem selv. For rejsen er ikke slut, den fortsætter.”

- Jens 


”Helt grundlæggende er jeg blevet et mere frit menneske, fordi jeg har strukket mig. Mit mål er blevet klart, mit mod er blevet udfordret og forstærket, min evne til at hjælpe andre mennesker er blevet meget forbedret, min evne til at stille spørgsmål er blevet mangedoblet.” 

- Lone Erdmann 


”Jeg har fået så mange indsigter og fået kigget en del indad – det har været fedt! Og til tider hårdt. Men jeg ville ikke have været det foruden. Det har været det bedste, jeg har gjort for mig selv. Er så taknemmelig over uddannelsen – og ikke mindst at have lært så mange spændende mennesker at kende.”

- Rikke Hedegaard


”Helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået indsigter, jeg ikke havde forestillet mig, gode værktøjer og fundet troen på mig selv. Jeg er meget mere klar på, hvad det er, jeg vil, hvad der giver mig glæde og hvilke mennesker der er vigtige i mit liv.”

- Anne Nielsen 


”En samling af mere kompetente og givende undervisere findes ikke andre steder i landet.”

- Jakob Helm Jensen


 ”Stor tak til Manning for at give mig og mit liv større indsigter og dermed dybere mening.”

- Malene Poulsen


”I er fantastiske og har rykket mig i en grad, som jeg aldrig havde set komme eller havde givet mig selv lov til, hvis I ikke havde skabt et så fantastisk læringsmiljø.” 

- Jette Rysgaard


“Manning har dannet rammen om en meget betydningsfuld og personlig rejse, der har bragt mig nærmere mig selv og mit livs drømme og mål.”

- Nanna Winkel


“Uanset om man bruger uddannelsen professionelt eller ej - er den en kæmpe gave og rejse i sig selv, som alle burde opleve.”

- Maja Jensen


”Har aldrig oplevet så intensiv læring og lært så mange nye forskellige og inspirerende mennesker at kende på ét og samme sted.”

- Ida Moldrup Svendsen


”I er simpelthen et fantastisk team og jeg er rigtig, rigtig glad for, at jeg valgte Sofia Manning som uddannelsesudbyder.”

- Maria Hummelshøj


“Denne uddannelse har ændret mit liv. Jeg har fundet hjem. Tak for jer!”

- Lars


”Undervisningen har fået mig til at få en ny indsigt i mig selv og en tro på, at drømme kan nås.” 

- Lisbeth Lehrmann  


“Jeg har fået: Gode indsigter! Gode coaching værktøjer! Gode venner!”

- Mona Nybo Grøn


 ”Elsker jeres engagement, viden, kærlige omsorg og jeres ambitioner for os.”

- Signe Wolf


 ”Jeg har personligt været på den vildeste rejse, og jeg har opnået større indsigt og bevidsthed end jeg havde regnet med, jeg ville få på så kort tid. Uddannelsen er sindssygt godt bygget op.”

- Marlene Ravenfeldt


 ”Wow!! Sikke en mindblowing, skelsættende, powerful proces jeg har gennemgået de sidste 5,5 måneder. Af hjertet tak!”

- Stine Jensen