Teori, praktisk træning og selvrefleksion

 

Alle dage på Coachuddannelsen er tæt pakket med teori, praktisk træning og selvrefleksion. Vi gør vores ypperste hver eneste gang for, at du bliver den bedste coach, du kan blive.

På Coachuddannelsen får du over 125 timers undervisning af undervisere, der selv er coaches og som har succes med deres coachingkarriere. Du får også en manual på knap 200 sider fuld af coachingværktøjer. Du bliver undervist 3 dage på hvert modul og der er 5 moduler i alt. Oftest ligger undervisningen onsdag-fredag. De første to dage kl. 9-17 og sidste dag kl. 9-16. Du kan se alle relevante datoer i vores kalender. 
 
Der er en måneds tid mellem hvert modul og det er planlagt sådan for at sikre, at hvert modul sætter sig fast, så din nye viden bliver integreret i dig som coach. Det giver dig samtidig tid til både at træne og integrere din nye viden i virkeligheden. 

Som en del af uddannelsen får du også mulighed for at deltage i et mentorforløb, som består af to aftener (kl. 18-21) samt en mentordag (se kalender), hvor der bliver sat fokus på, hvor du er som coach og hvad der skal til for, at du bliver klar til eksamen og certificering. Alle mentordage ledes af Uddannelsesleder Anette Borgen, der har undervist hos os i mere end ti år og hun vil under hele uddannelsen sørge for, at du får det, du har brug for.

Endelig tilbyder vi dig en mentorsession via Skype med den coachtræner, som er tilknyttet dig under hele din uddannelse.

For at støtte dig yderligere får du, som en del af din uddannelse, to individuelle (obligatoriske) feedbacksessioner af vores særlige team af tilknyttede coaches. Her får du feedback på, hvor du præcist er coachingmæssigt, så både du og vi er sikre på, at du er klar til eksamen og certificering. Under dit uddannelsesforløb tilknyttes du en coachtræner, der vil være der for dig på alle modulerne.