HVAD DRØMMER DU OM?

 

Da jeg var 24 år, havde jeg en drøm. En drøm om at finde et meningsfuldt erhverv.
 En drøm om en karriere, der kunne inspirere mig og samtidig gøre en forskel for andre.
 Jeg søgte lykken i USA og her stødte jeg på coaching, der dengang var helt nyt.

Det blev svaret på det, jeg søgte og lige siden har jeg brugt mit professionelle liv på at udbrede og udvikle coaching. 
Jeg skrev bogen Coaching i 2004, fordi jeg brændte for emnet og fordi coaching ikke eksisterede i Danmark på det tidspunkt.

Jeg satte barren højt. Mit mål var at introducere coaching i Danmark og med 
fare for at lokke Jante frem fra skabet, var det ikke desto mindre dét, jeg gjorde. I kølvandet på bogen startede jeg Danmarks første coachuddannelse. Den blev siden til flere, mange flere.

Uden+navn.jpg

Alle har en ambition. Et håb. En drøm. Få tør tro på den. Færre tør gå efter den. Coachuddannelsen er sat i verden for at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme og give dem ikke bare troen på, at det kan lade sig gøre, men også de værktøjer og kompetencer, der skal til.

Over årene er uddannelsen selvfølgelig blevet opdateret og udviklet, men missionen er den samme: At skabe positiv forandring i menneskers liv og sætte dem i stand til igen at skabe positiv forandring for andre - hvad enten det er som selvstændig eller på en arbejdsplads i den offentlige eller private sektor. Jeg kan med stolthed sige, at uddannelsen hører til blandt de mest efterspurgte og anerkendte i Danmark og at de mange tusinde coaches, vi har uddannet, har ry for at være dybt kompetente og top-professionelle.

Så hvad er dine drømme? Tør du udfordre dem? Er du klar til at udfolde dig selv, dine ideer og dine ambitioner? Jeg håber, jeg kan byde dig velkommen på Coachuddannelsen inden længe. For hvorfor vente?

Kærlig hilsen Sofia Manning