UNDERVISERE


Chris+Manning.jpg

Chris Manning

  • Underviser

Lige siden min barndom har jeg været stærkt optaget af at finde mønstre i alt, men i særdeleshed, i hvad der driver og styrer os mennesker og vores adfærd på både mikro- og makroplan. Med udspring i denne interesse har jeg brugt en stor del af mit arbejdsliv på at finde den røde tråd i, hvad der får os mennesker til at gøre, hvad vi gør.

Det var på mange måder denne interesse, der drev mig i de 7 år, jeg arbejdede som konsulent i Accenture, der er en af verdens førende konsulent- og rådgivningsvirksomheder. Og det var det samme, der lå bag, da jeg med stort held etablerede mig som aktieanalytiker i mit hjemland, USA. Men det var først, da jeg stødte på coaching, det hele for alvor gik op i en højere enhed for mig. Og det gjorde det i 1999, hvor jeg først blev ansat som coachtræner for Tony Robbins og siden ansat til at samarbejde med ham om at udvikle hans første Coachuddannelse.

Med Coaching fik jeg den dybde og mening, jeg havde savnet i arbejdet med analyser og tal og samtidig fik jeg mulighed for fuldt ud at dyrke min oprindelige passion for at søge ind i menneskets natur. Med coaching fik jeg virkelig mulighed for at koge komplekse ideer og problemstillinger ned til den essens og de grundmønstre, der igen giver os mulighed for at finde løsninger og modeller, som vi kan arbejde systematisk og målrettet med. Hvad enten det gælder investeringer, karriere eller relationer. Jeg kan i dag med stolthed sige, at jeg har lykkedes med at udvikle en række meget benyttede coachingværktøjer. Blandt andet The Global Truths, F.R.E.D., The Sweet Spot og Ask-Model-Suggest.

I min undervisning, som foregår på et letforståeligt engelsk, lægger jeg vægt på at være humoristisk, tale i billeder som du husker, og så håber jeg at vække en tanke, der kan lede dig til indsigt i den dybeste del af dig selv – den del der rummer din essens, dit system, ditmønster.

Formelt har jeg – foruden en række videreuddannelser inden for selvudvikling og coaching – en Bachelorgrad i Business Administration fra University of Boulder, Colorado.

Privat bor jeg i Ordrup, lige ned til skoven sammen med min kæreste og vores to (dele)børn.


Anette Borgen
Coaching er for mig kunsten at stille de rigtige spørgsmål
— Anette Borgen

Anette Borgen

  • Underviser

Jeg har været selvstændig i 30 år – som coach, behandler og terapeut, som underviser og foredragsholder. Jeg brænder for at formidle personlig udvikling, sundhed, trivsel og velvære.

Siden 2006 har jeg været tilknyttet Manning Inspire som coachtræner, feedbacker, certificerings-ansvarlig og underviser. Som ledende mentor har jeg været coach for flere hundrede kursister både under og efter deres uddannelsesforløb.

Mange siger om mig, at jeg er en livsklog og professionel sparringspartner. Det er klart, at jeg med mine mange års erfaring besidder et højt fagligt niveau, det handler også om, at jeg nyder at dele ud af mine ”tossede coachingtricks og fede fiduser”.

Jeg tror på, at alle gennemlever perioder i livet med kriser som tab, sygdom, afhængighed, nederlag etc. Jeg mener, at mange lever en tilværelse i et hamsterhjul, der dræner deres energi og livslyst. Jeg er overbevist om, at mange mangler modet og troen på, at de kan skabe sig et liv i lykkehjulet med bevidste til- og fravalg.

Derfor tror (og ved) jeg, at alle mennesker har ressourcer og potentiale til at skabe positive forandringer for sig selv. Jeg er selv et bevis på det.

Jeg har en NLP-, HypnoseMaster-, Kinesiologi-, og en Kost og Ernæringsrådgiver-uddannelse bag mig. Og en massøruddannelse oven i købet. i 2009 tog jeg Mastercoachuddannelsen hosManning Inspire og i 2010 blev jeg konfliktcoach og Motivation Factor Facilitator. Jeg har i øvrigt boet og arbejdet en årrække i USA.


DSC_8067.jpg
Coaching er for mig muligheden for at slippe smerten, genskabe balancen i livet og give dine potentialer vinger”
— Henriette Claydon

Henriette Claydon

  • Underviser

Jeg er så privilegeret, at jeg kan leve af min passion – nemlig den personlige udvikling, det indre menneskelige arbejde. Det er jeg meget ydmyg omkring, og derfor har jeg også integreret daglige praksisser i min hverdag for at træne mit nærvær og min indre balance. Det sikrer, at jeg hele tiden holder mig smidig og nysgerrig, både privat og fagligt.

Helt generelt er jeg meget inspireret af mennesker. At være nysgerrig på hvert et menneske jeg møder. Hvad er mon deres helt store kompetencer og passion? Hvordan har livet formet dem? Dét bliver jeg aldrig træt af!

Hvis du spørger til min personlige inspiration, så er svaret to-strenget, for jeg henter primært min faglige inspiration i USA hos de førende amerikanske eksperter og erhvervsfolk inden for udvikling og bæredygtighed. Inspirationen til den personlige udvikling, nærværet og det filosofiske perspektiv som menneske henter jeg i Østen og de gamle praksisser derfra.

Når jeg ikke underviser på enten Coaching- eller Enneagram-uddannelser i Danmark, så støtter jeg mine erhvervskunder i at udvikle og optimere menneskelige kompetencer i arbejdet med at sikre stærk trivsel og bæredygtig ledelse. Derudover har jeg talt ved både den danske og den internationale Enneagram-konference, ligesom jeg har udgivet diverse artikler og interviews om Enneagrammet.

Naturen er mit fristed og min opladning og netop derfor, bor jeg i skønne Snekkersten, hvor jeg både kan høre bølgerne slå ind på stranden og vinden suse i de høje gamle træer.

I 2002 blev jeg uddannet hos et af verdens førende Enneagram-huse, The Riso Hudson Enneagram Institute i NY. Jeg er professionel Enneagram-instruktør og er i dag en af Danmarks mest brugte og erfarne Enneagram-undervisere. Jeg underviser i personlig udvikling og -lederskab, og Integral Coaching. Det hele binder jeg sammen med en lang og stærk erfaring som formidler og en oprindelig kærlighed for mine studier i social psykologi.

I 2011 blev jeg yderligere uddannet til Integral Coach PCC hos New Ventures West i San Francisco.


DSC_7828.jpg

Marie Steenberger

  • Medstifter af Madmentoruddannelsen

Marie er en af Danmarks dygtigste undervisere indenfor ernæring, mad, sundhed og madmisbrug. Marie er sammen med Sofia Manning stifter af Madmentor uddannelsen, hvor hun passioneret deler ud af sin viden og sine mange års arbejde med madafhængigheder.

Marie blev uddannet Coach i 2005 fra Manning Inspire og har senere uddannet sig som MasterCoach, samt Integrative Coach fra USA. Marie underviser både på Manning Inspires Coach- og MasterCoach uddannelser.

Marie er eminent til at skabe forandring i mennesker. Hendes sødme kombineret med hendes skarpe sans for mønstre skaber et levende læringsmiljø, hvor det er trygt for alle at åbne op og træde ud i deres fulde potentiale.

Marie har desuden skrevet 3 bestsellerbøger om overvægt og madmisbrug - og hun skriver til dagligt om sundhed for Danmarks Radio nyheder.