SÅDAN BRUGER DU SOFIAS CIRCLE

Sofias Circle består af 12 moduler. Til hvert modul hører et arbejdsark. Og på hvert modul er der en opfølgende bonusvideo eller yderligere bonusmateriale.

Der er (selvfølgelig) en grund til at modulerne 1-12 ligger i den rækkefølge, de gør. Det er sådan udviklings-rejsen er designet. Men det op til dig, at få mest muligt ud af forløbet og hvis du gør det ved at håndplukke, så gør du bare det.

Hvert modul består (mindst) af følgende elementer:

Indholdsmodul- en 45-60 minutter lang lyd/videofil.

Arbejdsark - øvelse / udfordring der har til hensigt at anspore dig til at reflektere, se andre muligheder og nye perspektiver.

Bonusvideo. Kort video, der har til hensigt at italesætte de mest almindelige spørgsmål, indvendinger og refleksikoner.FORESLÅET FREMGANGSMÅDE

Se indholdsmodulet. Reflektér.

Kast dig derefter over opgaverne / udfordringerne i arbejdsarket, enten med det samme eller i løbet af de næste dage. Lad tanker, følelser og nye perspektiver bundælde sig.

Se Bonusvideoen. Reflektér og arbejd videre med dig selv.


BRUG ET HALVT ÅR PÅ AT FÅ ET HELT LIV

I teorien er der lagt op til et forløb på et halvt år, hvis du tager indholdsmodulet i den ene uge, bonusvideoen i den efterfølgende - og i den mellemliggende periode arbejder videre med / integrerer øvelserne fra arbejdsarket.

På den måde, vil du kontinuerligt være i proces i en nogenlunde fast rytme. Og på den måde kan du sætte et halvt år af til den proces, du sætter i gang med Sofias Circle. For nogle kan det være en hjælpe at afsætte en afmålt periode. For andre er det ikke. Du kan også sagtens fuldføre forløbet både hurtigere eller langsommere, det tager det ingen skade af. Du kan også gentage forløbet. Din adgang til materialer udløber ikke.

Videoerne kan ikke downloades, men du har permanent adgang til dem på web-sitet. Arbejdsarkene og alle øvelserne kan til gengæld downloades, så du har mulighed for at printe dem ud / klistre dem ind i et hæfte / arbejde med dem i hånden eller hvordan det nu passer dig bedst


ADGANG TIL FACEBOOKGRUPPEN

Som nævnt er der til Sofias Circle tilknyttet en gruppe på Facebook, der er lukket for alle andre end ‘cirkler’. Gruppen er oprettet med henblik på, at man her kan dele sine tanker, drømme, udfordringer (og sejre!) og i det hele taget få glæde af sparring og feedback fra andre, der enten er eller har været en del af Sofias Circle.